Bouw en Sloopafval containers

Bestel uw bouw en sloop afvalcontainer eenvoudig online. Bekijk het overzicht hieronder en kies de juiste afmeting. Vervolgens regelen wij het plaatsen en afvoeren van uw bouwafval container. Met een Bouwafval container wordt het eenvoudig om afval te verwerken. Het is niet langer nodig om heen en weer te rijden wanneer u een sloopafval container huurt. Selecteer uw maat geef aan wanneer u de container geleverd wilt hebben en wij regelen de rest.

Lees verder
5 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Breedte
Lengte
Type
5 Gevonden in Bouw en Sloopafval
Klantenbeoordeling 9,5/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Bouwcontainer verhuur service

Bestel de bouwcontainer online en wij plaatsen het op locatie. 4 weken huur, geen borg en na afloop gratis afvoer van container en afval. Alle prijzen zijn inclusief btw en milieutoeslag. Bij afvoer wordt het afval naar onze verwerkingslocatie in Amsterdam gebracht waar mogelijk het afval wordt gerecycled. 

De bouwcontainers zijn beschikbaar in een groot aantal maten zodat u voor uw project de juiste container gebruikt en geen onnodige kosten maakt. Bij het bestellen van de bouw en sloopcontainers kunt u kiezen uit: 

Open containers:

  • - Afvalcontainer 3m³ bouwafval
  • - Afvalcontainer 6m³ bouwafval
  • - Afvalcontainer 10m³ bouwafval
  • - Afvalcontainer 15m³ bouwafval

 

Afsluitbare containers:

  • - Afvalcontainer D10m³a gesloten bouwafval

Bouwcontainers voor bedrijven

Voor bedrijven is het vaak lastig om in te schatten welke bak de juiste keuze is. Niemand wil teveel betalen, maar een te kleine container veroorzaakt weer vertraging in de werkzaamheden.  De meeste bedrijven maken gebruik van de 6m³ en de 10m³ bouwcontainers. Wilt u echt zeker zijn van uw zaak neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag in het maken van de correcte keuze. U kunt ook kiezen voor onze "direct laden" service. Hierbij brengen wij de container, kunt u deze binnen 30 waarna wij de container weer meenemen om te legen. Op deze manier blijft de puin op de bouwplaats minimaal.

Bouwcontainers voor particulieren

Naast de grote bouwcontainers bieden wij ook containers aan van 3m³ dit zijn de containers die vaak gebruikt worden bij huisrenovaties en kleine verbouw werkzaamheden. Daarnaast zijn de kleinere containers dankzij hun omvang eenvoudig te plaatsen op de lastigere locaties. Bent u opzoek naar een container om uw groenafval in kwijt te raken? Neem dan een kijkje bij de groenafval containers.

Let op! Indien er ander afval in uw container wordt aangetroffen dan de bestelde afvalsoort berekenen wij de volgende kosten:

  1. Verrekening van inhoud afvalsoort bestelde container naar inhoud afvalsoort beladen container.
  2. Behandelingskosten en administratietoeslag €25,-

Voor meer informatie bel naar: 0800 268 92 25

Terug naar boven