Maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19)

Bouwcontainer huren

Bent u actief aan de slag met renovatiewerkzaamheden van uw woning of bent u van plan de tuin te verbouwen? In het onderstaande overzicht staat ons volledige aanbod met bouwcontainers voor schoon puin tot dakafval. Bij Bouwbak leveren wij containers door heel Nederland zonder verborgen kosten tegen een laag tarief.

Lees verder
28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Breedte
Lengte
Type
28 Gevonden in Containers
Klantenbeoordeling 8,8/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Welk afval mag in de containers?

Op de website vindt u containers voor diverse afvalsoorten, maar welke container is ideaal voor uw situatie? Afhankelijk van uw bouwwerkzaamheden komen er verschillende afvalsoorten vrij die in ons afvalsorteercentrum verwerkt en gerecycled worden. Om zoveel mogelijk afval te recyclen is het belangrijk dat deze afvaltypen goed gescheiden blijven. Om deze reden bieden wij de volgende mogelijkheden:

  • Grofvuil containers
  • Dakafval containers
  • Houtafval containers
  • Grondafval containers
  • Groenafval containers
  • Schoon puin containers
  • Bouw en Sloopafval containers

Wanneer u niet zeker bent van uw type afval staan wij u graag te woord. U kunt ons altijd opbellen, stuurt u liever bericht via de mail? Contacteer ons dan via info@bouwbak.nl. Wij lopen u graag door het proces heen, wat gaat u verbouwen, welk type afval komt hierbij vrij en welke container is geschikt voor uw situatie.

Bouwcontainers huren voor 4 weken

Alle containers worden geleverd voor een periode van 4 weken, samen met u spreken wij af wanneer de container weer wordt opgehaald. Het kan voorkomen dat u de container voor een langere periode nodig heeft of dat u na een paar dagen al klaar bent. In beide situaties bieden wij een passende oplossingen. Bij het huren van de containers komen er geen verborgen kosten bij kijken. Als bedrijf werken wij op basis van vertrouwen.

Terug naar boven