Maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19)
Klantenbeoordeling 9,1/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Containerverhuur Amsterdam

Online containers bestellen voor alle bouw werkzaamheden

Zakelijk verhuur van diverse bouwcontainers van groenafval tot grofvuil containers. Bij Bouwbak containerverhuur in Amsterdam kunt u tot 23:59 containers bestellen die de volgende werkdag op locatie worden geleverd. De containers zijn uitermate geschikt voor grote bouwprojecten.

Bekijk alle containers

De prijs van de containers is afhankelijk van het type afval dat verwerkt wordt. Dit komt vooral door het verwerkinsprocess dat per afvalsoort een andere aanpak vereist. Bent u opzoek naar een specifieke afvalsoort? Bekijk hieronder een aantal van onze mogelijkheden:
 

Containerverhuur: producten en diensten

U kunt bij onze containerverhuur service terecht voor kleine en grote containers van 3m³ tot 15m³. Selecteer het gewenste afvaltypen en bestel de juiste maat afvalcontainer. U kunt de container "huren voor 4 weken zonder borg" en wij regelen het plaatsen en afvoeren voor u. Naast de standaard verhuur van onze afvalcontainers kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van de Stop en Go service.

Wat houdt onze Stop en Go service in?

Wanneer u een container bestelt kunt u er voor kiezen om onze Stop en Go functie aan te vinken. Hierbij komen wij langs met de container, blijven 30 minuten wachten tot de container is gevuld en nemen de container weer mee om het afval te verwerken in ons eigen voor sorteerhal. Een groot gedeelte van het afval wordt vervolgens gerecycled.

Containerverhuur service

Flexibel, stipt en milieubewust met klantentevredenheid als speerpunt. Als verhuurder van diverse afvalcontainers vinden wij het belangrijk om aan de eisen van al onze klanten te voldoen. Wij leveren volgens afspraak en staan u graag te woord wanneer u een spoedlevering nodig heeft, ook als dit 06:00 ’s morgens geleverd moet worden.

Neem vrijblijvend contact op