Blog

Van Bouwbak

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en het laatste nieuws in de wereld van afvalverwerking en afvalcontainers.

blog-bouwbak-tivap
01-10-2023
Tivap Containers overgenomen door Union C.S.
Met ingang van 1 oktober 2023 is TIVAP Containers in Zaandam officieel onderdeel geworden van Union Container Services. Deze verandering heeft voor u als gewaardeerde klant enkele positieve gevolgen. We willen graag met u delen wat dit betekent en hoe het onze dienstverlening verbetert. Snellere en efficiëntere service Een van de directe voordelen van deze fusie is dat we nu nog meer voertuigen beschikbaar hebben in de regio Amsterdam/Zaanstad. Dit stelt ons in staat om u nog sneller en efficiënter van dienst te zijn. Uw afvalcontainer kan dus doorgaans sneller geleverd worden. We begrijpen hoe belangrijk tijd is, vooral als het gaat om afvalverwerking, en we zijn vastbesloten om aan uw verwachtingen te voldoen. Twee locaties voor afvalverwerking Met de toevoeging van Zaandam aan ons netwerk hebben we nu twee locaties waar we uw afval kunnen verwerken. Dit stelt ons in staat om onze milieubewuste werkwijze nog verder te optimaliseren. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Afval aanleveren in Zaandam Een ander voordeel is dat u nu in Zaandam, op ons adres aan de Symon Spiersweg 11, tegen betaling uw afval zelf kunt aanleveren. Dit kan handig zijn voor bepaalde situaties waarin u de controle wilt behouden over het afvalproces. We bieden u deze extra mogelijkheid om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze enthousiaste samensmelting in Zaandam We zijn oprecht enthousiast over de integratie van TIVAP Containers in Zaandam in de Union Container Services-familie. We kijken ernaar uit om onze dienstverlening in deze regio te versterken en u nog beter van dienst te zijn. We willen u hartelijk bedanken voor uw loyaliteit en vertrouwen in onze service. Samen streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Kortom, de fusie met TIVAP Containers in Zaandam betekent een verbetering van onze dienstverlening, snellere service en meer mogelijkheden voor u als klant. We blijven ons inzetten voor uw tevredenheid en het milieu. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, staan wij altijd voor u klaar. Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en danken u voor uw voortdurende steun.
blog-weekend-levering-bouwbak
27-11-2023
Levering in het weekend niet meer mogelijk
Op 27-11-2023 heeft Union Containers een moeilijke beslissing genomen. We stoppen met leveren in het weekend. Als een van de weinige aanbieders in ons vakgebied die dit wel mogelijk maakte, betreuren we het ten zeerste dat we deze stap hebben moeten nemen. Dit besluit is genomen om verschillende redenen die buiten onze controle liggen. We willen graag transparant zijn over deze verandering en uitleggen hoe we ermee omgaan. Waarom geen leveringen meer in het weekend? De keuze om niet langer containers te leveren in het weekend is het resultaat van een combinatie van factoren, waaronder logistieke uitdagingen, operationele beperkingen en andere omstandigheden. We begrijpen dat dit voor sommige klanten ongemak kan veroorzaken, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het eventuele ongemak dat dit besluit met zich meebrengt. Wat als u een spoedklus heeft? We begrijpen dat er momenten zijn waarop een spoedklus in het weekend noodzakelijk kan zijn. Daarom willen we benadrukken dat onze klantenservice altijd voor u klaarstaat. Als u een dringende behoefte heeft aan het plaatsen van een container in het weekend, neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn toegewijd om met u samen te werken en een passende oplossing te vinden. Onze toewijding aan klanttevredenheid Bij Union Containers is uw tevredenheid onze hoogste prioriteit. Hoewel we niet langer leveringen in het weekend kunnen garanderen, blijven we ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige containers en een uitstekende klantenservice. We kijken ernaar uit om u te blijven ondersteunen bij al uw containerbehoeften, en we waarderen uw begrip en loyaliteit. Samengevat, hoewel we met spijt in ons hart stoppen met weekendleveringen, staan we altijd voor u klaar om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang, en we blijven ons inzetten om aan uw verwachtingen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of speciale verzoeken. Wij zijn er om u te helpen.
blog-klantenservice-bouwbak
13-12-2023
Bouwbak.nl klantenservice: Snel, vriendelijk en oplossingsgericht
De klantenservice van Bouwbak.nl is een essentieel onderdeel van ons bedrijf. Wij begrijpen dat een goede service de basis vormt voor het succes van een onderneming. In dit artikel gaan we dieper in op wat Bouwbak.nl te bieden heeft en waar wij voor staan als het gaat om klantenservice. Bij ons draait het om snelle communicatie, snelle actie, vriendelijk personeel en het vinden van 100% oplossingsgerichte oplossingen voor onze gewaardeerde klanten. Dit zorgt ervoor dat 89% van de klanten onze diensten aanbeveelt en dat we gemiddeld worden beoordeeld met een 8.8!  Snelle communicatie Wij hechten veel waarde aan efficiënte communicatie met onze klanten. Ons doel is om uw vragen snel en vriendelijk te beantwoorden. U kunt ons op werkdagen tijdens kantooruren gemakkelijk telefonisch bereiken. Buiten kantoortijden streven wij ernaar om binnen één werkdag op uw e-mails te reageren. Ons gratis nummer is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00 uur. Snelle actie Bij Bouwbak.nl begrijpen we dat tijd cruciaal is, vooral als u bezig bent met een bouwproject. Daarom is het bij ons voldoende om een dag van tevoren uw afvalcontainer te bestellen. Wij werken samen met een landelijk netwerk om een snelle levering te garanderen. Bovendien bieden wij verschillende verzendopties en extra accessoires/producten om aan uw behoeften te voldoen. Vriendelijk personeel Ons toegewijde team streeft altijd naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Vriendelijkheid staat centraal in onze klantenservice. Wij geloven dat een vriendelijke benadering een positieve ervaring creëert en het vertrouwen tussen ons en onze klanten versterkt. 100% oplossingsgericht Soms kunnen er verwarringen ontstaan over welk type afvalcontainer nodig is, of er kan per ongeluk een verkeerde container worden besteld. Het kan ook voorkomen dat containers te zwaar beladen zijn of verkeerd geplaatst zijn in overleg met de klant. Dit kan extra kosten met zich meebrengen. Bij Bouwbak.nl streven we ernaar om duidelijkheid te bieden aan onze klanten over deze kosten en vooral om samen met hen de beste oplossing te vinden voor hun afvalproblemen. ConclusieBouwbak.nl staat voor klantenservice die snel, vriendelijk en oplossingsgericht is. Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden, snelle actie te ondernemen en uw wensen te vervullen. Ons vriendelijke personeel is altijd bereid om u te helpen en samen met u de juiste oplossing te vinden. Kies voor Bouwbak.nl voor een ongeëvenaarde klantenservice-ervaring.
3m3-afvalcontainer
19-09-2023
Formaten en inhoud afvalcontainers
Dit is ons kleinste formaat container. Een 3m³ afvalcontainer, goed voor 3 kuub afval.  Met een lengte van 225 cm, breedte van 150 cm en hoogte van 100 cm is dit een kleine compacte container voor een kleine klus. Deze container wordt veelal gebruikt voor een kleine verbouwing in de tuin of badkamer en past op een parkeerplaats. Heeft u een grotere klus? Dan adviseren we om een grotere container te kiezen.
landelijke-dekkking
04-09-2023
Landelijke dekking
Bij bouwbak.nl kan je in heel Nederland een container bestellen. Dit houdt in dat wij landelijke dekking bieden voor onze klanten. Het hoofdkantoor van Bouwbak.nl zit gevestigd in Amsterdam. Dit is onze eigen regio waar wij containers plaatsen. Daarnaast hebben wij collega transporteurs in heel Nederland. Wil je bijvoorbeeld een afvalcontainer huren in Breda of Enschede, dan zorgen wij dat onze transporteur die het meest dichtbij gevestigd zit de container voor u plaatst en ophaalt.
opties-bouwbak-stortkoker-2
01-06-2023
Van alle gemakken voorzien bij Bouwbak
Tijdvak container levering Onze containers komen wij normaliter tussen 7.00-17.15 brengen. Wat zo efficiënt mogelijk is voor onze planning. Nu hebben wij een extra optie die ervoor zorgt dat u de container binnen een door u gekozen tijdvak kunt ontvangen. Gaat u s ’morgens vroeg al starten? Of vind u het juist fijn om de container in de middag zo laat mogelijk te ontvangen? Dan kunt u hiervoor kiezen en met ons de juiste tijd afstemmen. Verplichte afvoer container Plaatst u een container, en moet deze een specifieke datum en tijdvak weer worden afgevoerd? Hiervoor hebben wij de extra optie “versneld afvoeren”. Dit betekent dat wij een tijdvak met u afspreken ( bijvoorbeeld dezelfde dag als het plaatsen van uw container na 15.00) en komen wij in dit tijdvak de container afvoeren. Zo bent u er zeker van dat de container de gewenste datum weer zal worden afgevoerd. Spoedlevering / Zaterdag levering Heeft u een container met spoed nodig op dezelfde dag? Of wilt u de container op zaterdag ontvangen? Beide opties zijn mogelijk. Bij onze extra opties kunt u kiezen voor spoedlevering en wij komen direct dezelfde dag nog de container plaatsen. Wilt u de container graag op zaterdag ontvangen? Wij rijden op zaterdag ochtend ook in onze eigen regio om de containers te leveren. Direct laden Gaat u klussen maar wilt u geen container voor de deur? Of woont u ergens waar het lastig is om een container voor de deur te plaatsen? Hiervoor hebben wij de optie direct laden. Dit betekent dat de chauffeur op uw locatie komt. Een half uur wacht waarin u de container kunt vullen. Na een half uur wordt uw afval direct afgevoerd. U bent het afval dan kwijt, en de container hoeft niet op uw locatie te staan. Vooral ontzettend handig midden in het centrum! Als alternatief kunt u ook denken aan Big Bags. Grote afvalzakken van 1m³, 3m³ of 6m³. Heeft u vragen over onze verzendopties en/of de overige producten die u kunt laten leveren bij een bestelling, bel dan onze klantenservice op 0800 - 268 92 25 (gratis).
big-bags-huren
01-06-2023
Big Bags, ideaal als er geen plek is voor een afvalcontainer
Als u uw afval wilt afvoeren, maar geen ruimte heeft om een afvalcontainer te laten plaatsen, dan kunt u er ook voor kiezen om een van onze big bags te huren. Onze big bags zijn bestelbaar in 3 formaten; De 1m3, 3m3 en 6m3 variant. Hiermee zorgen wij dat er voor elke klus een goede inhoudsmaat beschikbaar is. U kunt kiezen uit een big bag voor houtafval, groenafval of puinafval. Op deze manier kunt er direct voor kiezen om het afval te scheiden. Afvoer en verwerking van uw afval wordt geregeld binnen 7 dagen.
houtafval-uit-houtafvalcontainer
07-04-2022
Wat gebeurt er met hout uit uw houtafval container
Vraagt u zich ook wel eens af wat er gebeurt met het hout dat u in uw houtafval container heeft gegooid? Of vraagt u zich af hoe het zit het met de duurzaamheid van het hout? Is het recyclebaar? Wat doet de eindverwerker met het hout? In deze blog vertellen we meer over de weg die het houtafval aflegt.