Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Dakafval containers

Bestel uw container online. Bekijk ons volledige aanbod dakafval containers en kies welke maat het beste past bij uw verbouwing. Met het huren van een dakafval container hoeft u geen borg te betalen en wordt het plaatsen en afvoeren van het afval geregeld. Dus wilt u een dakafval container huren? Selecteer het gewenste formaat bouwcontainer en selecteer wanneer u hem wilt ontvangen. Lees verder

4 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Wat mag er nu in de dakafval container? 

Wel toegestaan:
Dakleer, Dakbedekking, Bitumen, Teer, Hout, Kunststof en Plastic, Isolatiematerialen. Staat uw afvaltype hier niet tussen? Bekijk het overzicht met alle afvalcontainers.

Niet toegestaan:
Dakgrind ,Puin of Stenen, Grond, Asbest of asbest gelijkende materialen, Chemisch afval, Olie, Verf, Chemicalië, Afvalsoorten die vloeibaar of stroperig zijn.
Meer informatie over het inleveren van asbest

Let op! Indien er ander afval in uw container wordt aangetroffen dan de bestelde afvalsoort berekenen wij de volgende kosten:

  1. Verrekening van inhoud afvalsoort bestelde container naar inhoud afvalsoort beladen container.
  2. Behandelingskosten en administratietoeslag €25,- 

Voor het beladen van de container is het zo dat er geen afval mag uitsteken dat hoger is dan 20 cm boven de rand.

Levering

Bent u bezig met het vervangen van het dak van uw huis, schuur of de garage? Bij Bouwbak kunt u een dakafval container huren om dit allemaal kwijt te kunnen. Bouwbak bezorgt en haal de container ook weer op en dit door heel Nederland. Wij verhuren namelijk dakafval containers, die van pas kunnen zijn bij allerlei klussen die betrekking hebben op het renoveren van een dak bijvoorbeeld. Het huren van zo’n container is dan ook zeer gemakkelijk bij ons. Het enige wat u hoeft te doen is het kiezen van het juiste formaat, dit kan zijn 3M3, 6M3, 10M3 of een gesloten variant van 10M3.

Terug naar boven