Maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19)

Dakafval containers

Bestel uw container online. Bekijk ons volledige aanbod dakafval containers en kies welke maat het beste past bij uw verbouwing. Met het huren van een dakafval container hoeft u geen borg te betalen en wordt het plaatsen en afvoeren van het afval geregeld. Dus wilt u een dakafval container huren? Selecteer het gewenste formaat bouwcontainer en selecteer wanneer u hem wilt ontvangen.

Lees verder
4 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Breedte
Lengte
Type
4 Gevonden in Dakafval
Klantenbeoordeling 8,8/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Wat mag er nu in de dakafval container? 

Wel toegestaan:
Dakleer, Dakbedekking, Bitumen, Teer, Hout, Kunststof en Plastic, Isolatiematerialen. Staat uw afvaltype hier niet tussen? Bekijk het overzicht met alle afvalcontainers.

Niet toegestaan:
Dakgrind ,Puin of Stenen, Grond, Asbest of asbest gelijkende materialen, Chemisch afval, Olie, Verf, Chemicalië, Afvalsoorten die vloeibaar of stroperig zijn.
Meer informatie over het inleveren van asbest

Let op! Indien er ander afval in uw container wordt aangetroffen dan de bestelde afvalsoort berekenen wij de volgende kosten:

  1. Verrekening van inhoud afvalsoort bestelde container naar inhoud afvalsoort beladen container.
  2. Behandelingskosten en administratietoeslag €25,- 

Voor het beladen van de container is het zo dat er geen afval mag uitsteken dat hoger is dan 20 cm boven de rand.

Levering

Bent u bezig met het vervangen van het dak van uw huis, schuur of de garage? Bij Bouwbak kunt u een dakafval container huren om dit allemaal kwijt te kunnen. Bouwbak bezorgt en haal de container ook weer op en dit door heel Nederland. Wij verhuren namelijk dakafval containers, die van pas kunnen zijn bij allerlei klussen die betrekking hebben op het renoveren van een dak bijvoorbeeld. Het huren van zo’n container is dan ook zeer gemakkelijk bij ons. Het enige wat u hoeft te doen is het kiezen van het juiste formaat, dit kan zijn 3M3, 6M3, 10M3 of een gesloten variant van 10M3.

Terug naar boven