Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Schoon puincontainers

Bent u hevig aan het verbouwen met een overvloed aan gesloopt metselwerk en betonconstructies? Bestel uw bouwbak online. Bekijk het overzicht hieronder en kies de juiste afmeting. Vervolgens regelen wij het plaatsen en afvoeren van uw schoon puincontainer. Bij de afvoering wordt de puin verwerkt in onze afvalwerking in Amsterdam waar de puin gescheiden en gerecycled wordt. Gaat u nog lang niet aan de slag? Bestel dan alvast uw container en selecteer de juiste datum. Lees verder

3 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Schoonpuin container van Bouwbak

Op zoek naar een schoonpuin afvalcontainer voor al het gesloopte metselwerk en betonconstructies? Bij Bouwbak hebben wij aanbod in verschillende maten afvalcontainers, zo zijn er voor schoon puin drie verschillende maten te vinden namelijk 3M3, 6M3 en 15M3. Bij Bouwbak huurt u de container voor 4 weken en dat zonder borg of onverhoopte kosten.

Wat mag in deze bouwcontainer?

Wegens het scheiden of recyclen van afval, kunnen de prijzen tussen de verschillende afvalsoorten container verschillen. Zo mag er in een schoonpuin container niet alle soorten afval gegooid worden, zie hier wat er wel en niet toegestaan is.

Wel toegestaan:
Alle steenhoudende materialen afkomstig van gesloopt metselwerk en van betonconstructies zonder verontreiniging. Staat uw afvaltype hier niet tussen? Bekijk het overzicht met alle afvalcontainers.

Niet toegestaan:
Stucwerkpuin, Gasbeton, Asfaltbeton, Gipsproducten, Puin met roet of asbest, Papier, Plastic, Hout. Meer informatie over het inleveren van asbest

Indien er ander afval in uw container wordt aangetroffen dan de bestelde afvalsoort berekenen wij de volgende kosten:

Verrekening van inhoud afvalsoort bestelde container naar inhoud afvalsoort beladen container. Behandelingskosten en administratietoeslag €25,-
Om er zeker van te zijn dat de container veilig getransporteerd kan worden, mag er geen afval aan de voor-, zij- en achterkant uitsteken. Ook mag de container niet hoger beladen zijn dan 20 cm boven de rand.

Levering

Bestelt u de schoonpuin container voor 23.59? Dan kan deze de volgende werkdag nog geleverd worden. Woont u in Amsterdam? Dan is het zelfs mogelijk om nog dezelfde dag te leveren! Voor het ophalen van de container geeft u ons een seintje en komen wij de container binnen een paar dagen ophalen. Heeft u vragen? Bel dan naar 0800 268 92 25 of mail ons: info@bouwbak.nl.

Terug naar boven