Maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19)
Klantenbeoordeling 9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Schoon puincontainers

Bent u hevig aan het verbouwen met een overvloed aan gesloopt metselwerk en betonconstructies? Bestel uw bouwbak online. Bekijk het overzicht hieronder en kies de juiste afmeting. Vervolgens regelen wij het plaatsen en afvoeren van uw schoon puincontainer. Bij de afvoering wordt de puin verwerkt in onze afvalwerking in Amsterdam waar de puin gescheiden en gerecycled wordt. Gaat u nog lang niet aan de slag? Bestel dan alvast uw container en selecteer de juiste datum. Lees verder

Inhoud
Breedte
Lengte
Type

Schoonpuin container van Bouwbak

Op zoek naar een schoonpuin afvalcontainer voor al het gesloopte metselwerk en betonconstructies? Bij Bouwbak hebben wij aanbod in verschillende maten afvalcontainers, zo zijn er voor schoon puin drie verschillende maten te vinden namelijk 3M3, 6M3 en 15M3. Bij Bouwbak huurt u de container voor 4 weken en dat zonder borg of onverhoopte kosten.

Wat mag in deze bouwcontainer?

Wegens het scheiden of recyclen van afval, kunnen de prijzen tussen de verschillende afvalsoorten container verschillen. Zo mag er in een schoonpuin container niet alle soorten afval gegooid worden, zie hier wat er wel en niet toegestaan is.

Wel toegestaan:
Alle steenhoudende materialen afkomstig van gesloopt metselwerk en van betonconstructies zonder verontreiniging. Staat uw afvaltype hier niet tussen? Bekijk het overzicht met alle afvalcontainers.

Niet toegestaan:
Stucwerkpuin, Gasbeton, Asfaltbeton, Gipsproducten, Puin met roet of asbest, Papier, Plastic, Hout. Meer informatie over het inleveren van asbest

Indien er ander afval in uw container wordt aangetroffen dan de bestelde afvalsoort berekenen wij de volgende kosten:

Verrekening van inhoud afvalsoort bestelde container naar inhoud afvalsoort beladen container. Behandelingskosten en administratietoeslag €25,-
Om er zeker van te zijn dat de container veilig getransporteerd kan worden, mag er geen afval aan de voor-, zij- en achterkant uitsteken. Ook mag de container niet hoger beladen zijn dan 20 cm boven de rand.

Levering

Bestelt u de schoonpuin container voor 23.59? Dan kan deze de volgende werkdag nog geleverd worden. Woont u in Amsterdam? Dan is het zelfs mogelijk om nog dezelfde dag te leveren! Voor het ophalen van de container geeft u ons een seintje en komen wij de container binnen een paar dagen ophalen. Heeft u vragen? Bel dan naar 0800 268 92 25 of mail ons: info@bouwbak.nl.

Terug naar boven