Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Houtafval containers

Bestel uw container online. Bekijk het overzicht hieronder en kies de juiste afmeting. U kunt kiezen uit diverse houtafval containers tussen 3 en 15m³. Heeft u een afvalcontainer besteld? Wij zorgen ervoor dat de container op tijd, volgens afspraak wordt geleverd. Na gebruik van de container wordt afvoer door ons geregeld. U kunt de containers 4 weken lang huren zonder dat u borg hoeft te betalen en na afloop? Na afloop wordt de afval door ons weggewerkt. Lees verder

5 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Verhuur van houtafval containers

Kies de container die bij uw sloop of renovatiewerkzaamheden past. Bij het huren van de houtafval containers mogen afvalsoorten als deuren en kozijnen, spaanplaten, geschilderd hout en meubilair zonder bekleding weggewerkt worden.

Houtafval container huren van Bouwbak

Zoekt u een houtafval container voor al uw hout? Dan bent u bij Bouwbak op het goede adres. Bestel uw afvalcontainer online en wij komen de container op locatie plaatsen. Wanneer u voor 23:59 besteld heeft, kunnen wij de afvalcontainer de volgende dag al leveren. Ook is het mogelijk om op zaterdag uw houtafval container te plaatsen. Voor het ophalen van de container geeft u ons een seintje en dan komen wij binnen 3 dagen de afvalcontainer ophalen.

Verhuurservice van Bouwbak

De houtcontainers zijn beschikbaar in verschillende maten. De meeste bedrijven maken gebruik van de 6M³ of 10M³ afvalcontainer. De container is ook ideaal voor particulier gebruik. Deze bouwbak wordt veel gebruikt op klussen waar de badkamer, wc of tuin wordt opgeknapt.

Open containers:
- Afvalcontainer 3m³ houtafval
- Afvalcontainer 6m³ houtafval
- Afvalcontainer 10m³ houtafval
- Afvalcontainer 15m³ houtafval

Afsluitbare containers:
- Afvalcontainer 10m³ gesloten houtafval

Afvalsoorten voor in de houtafval container

Bekijk hieronder welke afvalsoorten er zijn toegestaan in de houtcontainer. Staat uw afvaltype hier niet tussen? Bekijk dan ons assortiment met alle afvalcontainers.

Toegestane afvalsoorten:
Onbehandeld hout (o.a. spaanplaten, vezelplaten), houten planken, houten deuren (zonder glas), houten meubels (zonder kussens of bekleding), geverfd hout, MDF.

Niet toegestane afvalsoorten:
Verbrande materialen, rotan meubelen, laminaat, bomen, aluminium, staal, glas, hout met kunststoflaag.

Bent u van plan om een houtafval container te huren maar bent u niet zeker of uw afval in de container mag? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u met al uw vragen. Indien er ander afval in uw container wordt aangetroffen dan de bestelde afvalsoort berekenen wij de volgende kosten:

-        Verrekening van inhoud afvalsoort bestelde container naar inhoud afvalsoort beladen container.
-        Behandelingskosten en administratietoeslag €25,-

Terug naar boven