Houtafval container 10M³

Bekijk alle foto's
Afvalcontainer Houtafval 10M³
269,95
excl. btw €223,10
269,95
excl. btw €223,10
Klantenbeoordeling 8,7/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Meer informatie

De 10m³ houtafval container is een bouwbak voor de snelle klus waar even snel afval moet worden afgevoerd en grote verbouwingen.Het formaat kun je vergelijken met de limousine op hoge wielen. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt op klussen waar de badkamer, wc of tuin wordt opgeknapt. Denk aan onbehandeld hout (o.a. spaanplaten, vezelplaten) dat afgevoerd dient te worden. Of op klussen waar de gebruiker het afval gaat scheiden. Hiermee wordt dus letterlijk het afval gescheiden bij de bron. Dit heeft ook voor u een financieel voordeel.

Op zoek naar een ander formaat? Bekijk hier het complete overzicht houtafval containers.

INBEGREPEN

– Het eenmalig plaatsen en ophalen van de afvalcontainer.
4 weken huur.
Afvoer en verwerking van uw afval.
– Milieutoeslag en 21% BTW.
– Wij berekenen GEEN borg.

AFVALSOORTEN

Wel toegestaan:
Spaanplaten, Geschilderd hout, Deuren en Kozijnen, Meubilair zonder bekeding Staat uw afvaltype hier niet tussen? Bekijk het overzicht met alle afvalcontainers.

Niet toegestaan:
Vezelplaat met cementspecie, Geheel of gedeeltelijk verbrande materialen, Geïmpregneerd hout en bielzen, Chemisch verontreinigd, hout, Rotan meubelen, Glas, Grote metaaldelen, Aluminium, Staal, hardboard, zachtboard, MDF, Geplastificeerde houtsoorten, Laminaat, Asbesthoudend afval, Asbest /Asbest vergelijkend materiaal.
Meer informatie over het inleveren van asbest

BELADING

Voor de 10m³ (10 kuub) bouwbak gelden de volgende voorwaarden met betrekking tot het beladen van de container:

Zowel aan de voor-, zij-, als achterkant mag geen afval uitsteken. Ook mag u de container niet hoger beladen dan 20 cm boven de rand, dit in verband met het veilig kunnen transporteren van de container.

VERGUNNING

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig om een houtafval container te laten plaatsen. In het centrum van grote steden gelden vaak afwijkende regels. Wanneer u hierover vragen heeft kunt u het beste informeren bij uw gemeente, of contact met ons opnemen op telefoonnummer: 0800-268 92 25. U bent en blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de vergunning, eventuele precario of boetes zullen we helaas aan u door moeten doorberekenen.

LEVERING

Wanneer u voor 23.59 uur besteld heeft, kunnen wij de afvalcontainer (indien gewenst) de volgende werkdag leveren. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de container op zaterdag te laten bezorgen. Wanneer u uw postcode opgeeft waar de container moet worden geplaatst, zal de kalender aangeven of het mogelijk is om bij u op zaterdag te leveren. Indien u speciale wensen heeft voor de plaatsing van de container, kunt u dit aangeven bij het bevestigen van uw bestelling.

Het is raadzaam dat u aanwezig bent op de dag van plaatsing. Wanneer u niet aanwezig kunt zijn, zal de chauffeur de container zo dicht mogelijk bij de door u opgegeven locatie plaatsen. Indien u op de dag van plaatsing niet thuis kunt zijn, maar wel in de buurt bent, kunt u bij het bevestigen van uw bestelling aangeven dat de chauffeur u ongeveer een half uur voor aflevering belt.

Direct bestellen

Eigenschappen

Inhoud 10 m³
Hoogte 160 cm
Breedte 180 cm
Lengte 400 cm
Type Open
Let op! Indien er ander afval in uw container wordt aangetroffen dan de bestelde afvalsoort berekenen wij de volgende kosten:
  1. Verrekening van inhoud afvalsoort bestelde container naar inhoud afvalsoort beladen container.
  2. Behandelingskosten en administratietoeslag €25,-