Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Bouwafval containers

Huur uw bouwafval container eenvoudig online. Bekijk het overzicht hieronder. Kies het juiste formaat en geef aan wanneer u de bak geleverd wilt hebben. Wij regelen het plaatsen en afvoeren van uw container. Met een bouwafval container wordt het eenvoudig om al uw sloopafval te verwerken. Het is niet langer nodig om heen en weer te rijden.  Lees verder

5 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwafval container verhuur service

Bestel de bouwcontainer online en wij plaatsen het op locatie. 4 weken huur, geen borg en na afloop gratis afvoer van container en afval. Alle prijzen zijn inclusief btw en milieutoeslag. Bij afvoer wordt het afval naar onze verwerkingslocatie in Amsterdam gebracht waar mogelijk het afval wordt gerecycled. 

De bouwcontainers zijn beschikbaar in een groot aantal maten zodat u voor uw project de juiste container gebruikt en geen onnodige kosten maakt. Bij het bestellen van de bouw en sloopcontainers kunt u kiezen uit: 

Open containers:

  • - Afvalcontainer 3m³ bouwafval
  • - Afvalcontainer 6m³ bouwafval
  • - Afvalcontainer 10m³ bouwafval
  • - Afvalcontainer 15m³ bouwafval

 

Afsluitbare containers:

  • - Afvalcontainer D10m³a gesloten bouwafval

Sloopcontainers voor bedrijven

Voor bedrijven is het vaak lastig om in te schatten welke bak de juiste keuze is. Niemand wil teveel betalen, maar een te kleine container veroorzaakt weer vertraging in de werkzaamheden.  De meeste bedrijven maken gebruik van de 6m³ en de 10m³ bouwcontainers. Wilt u echt zeker zijn van uw zaak neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag in het maken van de correcte keuze. U kunt ook kiezen voor onze "direct laden" service. Hierbij brengen wij de container, kunt u deze binnen 30 minuten vullen waarna wij de container weer meenemen om te legen. Op deze manier blijft de puin op de bouwplaats minimaal.

Bouwafval containers voor particulieren

Naast de grote bouwcontainers bieden wij ook containers aan van 3m³ dit zijn de containers die vaak gebruikt worden bij huisrenovaties en kleine verbouw werkzaamheden. Daarnaast zijn de kleinere containers dankzij hun omvang eenvoudig te plaatsen op de lastigere locaties. Bent u opzoek naar een container om uw groenafval in kwijt te raken? Neem dan een kijkje bij de groenafval containers.

Let op! Indien er ander afval in uw container wordt aangetroffen dan de bestelde afvalsoort berekenen wij de volgende kosten:

  1. Verrekening van inhoud afvalsoort bestelde container naar inhoud afvalsoort beladen container.
  2. Behandelingskosten en administratietoeslag €25,-

Voor meer informatie bel naar: 0800 268 92 25

Terug naar boven