Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren

Bent u actief aan de slag met renovatiewerkzaamheden van uw woning of bent u van plan de tuin te verbouwen? In het onderstaande overzicht staat ons volledige aanbod met bouwcontainers voor schoon puin tot dakafval. Bij Bouwbak leveren wij containers door heel Nederland zonder verborgen kosten tegen een laag tarief. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Welk afval mag in de containers?

Op de website vindt u containers voor diverse afvalsoorten, maar welke container is ideaal voor uw situatie? Afhankelijk van uw bouwwerkzaamheden komen er verschillende afvalsoorten vrij die in ons afvalsorteercentrum verwerkt en gerecycled worden. Om zoveel mogelijk afval te recyclen is het belangrijk dat deze afvaltypen goed gescheiden blijven. Om deze reden bieden wij de volgende mogelijkheden:

  • Grofvuil containers
  • Dakafval containers
  • Houtafval containers
  • Grondafval containers
  • Groenafval containers
  • Schoon puin containers
  • Bouw en Sloopafval containers

Wanneer u niet zeker bent van uw type afval staan wij u graag te woord. U kunt ons altijd opbellen, stuurt u liever bericht via de mail? Contacteer ons dan via info@bouwbak.nl. Wij lopen u graag door het proces heen, wat gaat u verbouwen, welk type afval komt hierbij vrij en welke container is geschikt voor uw situatie.

Bouwcontainers huren voor 4 weken

Alle containers worden geleverd voor een periode van 4 weken, samen met u spreken wij af wanneer de container weer wordt opgehaald. Het kan voorkomen dat u de container voor een langere periode nodig heeft of dat u na een paar dagen al klaar bent. In beide situaties bieden wij een passende oplossingen. Bij het huren van de containers komen er geen verborgen kosten bij kijken. Als bedrijf werken wij op basis van vertrouwen.

Terug naar boven