Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Amersfoort

Wilt u een container huren in Amersfoort of omgeving? Of u nu gaat slopen, verbouwen of aan de slag moet in de tuin, wij verhuren de juiste container voor iedere afvalsoort. U betaalt een vaste all-in prijs en bij vier weken huur rekenen wij geen borg. Het plaatsen en afvoeren van de containers is inbegrepen. Kies hieronder de juiste bouwbak voor uw afvalsoort. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak afvalcontainer te huur in Amersfoort

Wilt u uw huis of tuin verbouwen? Heeft u al gedacht aan het afval? Bij een verbouwing of renovatie komt vaak meer afval vrij dan u in eerste instantie denkt. 

U kunt het afval natuurlijk zelf afvoeren. Als u uit Amersfoort komt, kunt u bij ROVA aan de Nijverheidsweg-Noord uw afval zonder kosten kwijt. Maar het zelf afvoeren van al het afval kost  door het dagelijks heen-en-weerrijden veel tijd. Veel gedoe, waar u niet op zit te wachten. Zou het niet makkelijker zijn om een afvalcontainer van Bouwbak te huren? Dan kunt u zich richten op uw verbouwing en zorgt Bouwbak voor het afvoeren en verwerken van uw afval. Zo bespaart u tijd, zodat uw klus sneller is afgerond. 

Met een afvalcontainer van Bouwbak bij uw deur, deponeert u simpelweg al uw afval in uw eigen afvalcontainer. Bent u klaar met uw klus dan haalt Bouwbak de afvalcontainer weer op. Uw afval wordt dan volledig volgens de regelgeving verwerkt. Of u nu in het Bergkwartier, in het Centrum, in Kattenbroek, in Vathorst of in een andere Amersfoortse wijk woont, Bouwbak helpt u graag met uw verbouwing of renovatie. U kunt bijvoorbeeld ook een container huren in Utrecht of Hilversum!

Gemak en lage kosten

Met meer dan twintig jaar ervaring met het verhuren van afvalcontainers is Bouwbak de betrouwbare en professionele afvalverwerker voor alle klussers. Huur ook een afvalcontainer bij Bouwbak, want Bouwbak maakt het huren van een afvalcontainer eenvoudig en betaalbaar.

Het huren van een afvalcontainer is bij Bouwbak heel eenvoudig. U legt op deze website eenvoudig uw opdracht vast. Selecteer eerst de afvalcontainers van uw keuze, vul daarna het afleveradres voor de afvalcontainer in en kies tenslotte het moment van afleveren van uw afvalcontainer. Zo eenvoudig is het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak. 

Geen aanvullende kosten
Het huren van een afvalcontainer is niet alleen eenvoudig, maar ook nog heel aantrekkelijk geprijsd. Bouwbak rekent een vast bedrag voor het huren van een afvalcontainer.Voor dat bedrag heeft u 4 weken de beschikking over een afvalcontainer naar keuze. U betaalt geen aanvullende kosten of borg. Het huurbedrag omvat ook de kosten voor het aan- en afvoeren van de afvalcontainer en voor het verwerken van het afval. Er zijn dus geen verborgen kosten. U betaalt enkel eenmalig het vaste, lage huurtarief en meer niet. Wanneer u klaar bent met uw klus dan is één telefoontje voldoende om de afvalcontainer te laten ophalen.

Heeft u bijzondere wensen of vragen? Bel of mail naar Bouwbak. De mensen van Bouwbak helpen u graag om uw klus zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Type afval

Bij het huren van een afvalcontainer is de keuze voor het type afval misschien wel het belangrijkst. De volgende types afval worden onderscheiden:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grof vuil en
  • bouw- en sloopafval

Bij het verwerken van afval, hanteren afvalverwerkers voor elk type afval een ander tarief. Het is dan ook cruciaal dat u de juiste afvalcontainer huurt.

Heeft u vragen?

Als u onzeker bent over het type afval dat bij uw verbouwing vrijkomt, is het verstandig om advies te vragen. En waar kunt u beter terecht met uw vragen dan bij Bouwbak? De mensen van Bouwbak staan voor u klaar!

Twijfelt u over het formaat van de afvalcontainer die u nodig heeft? Ook dan kunt u contact opnemen met Bouwbak voor een goed advies.

Bestel uw afvalcontainer!

Als u voor 23:59 uur bestelt, kan Bouwbak uw afvalcontainer desgewenst de volgende ochtend al op de door u aangegeven locatie plaatsen. Kies een van de afvalcontainers op onze pagina hierboven en bestel de container die u nodig heeft! 

Terug naar boven