Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Utrecht

Wilt u een container huren in Utrecht of omgeving? Of u nu gaat slopen, verbouwen of aan de slag moet in de tuin, wij verhuren de juiste container voor iedere afvalsoort. U betaalt een vaste all-in prijs en bij vier weken huur rekenen wij geen borg. Het plaatsen en afvoeren van de containers is inbegrepen. Kies hieronder de juiste bouwbak voor uw afvalsoort. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak afvalcontainer te huur in Utrecht

Overal in Utrecht steken Utrechters de hand uit de mouwen voor de verbouwing of renovatie van hun eigen woning of tuin. Of u nu kijkt in Leidsche Rijn, Overvecht of aan de Oude Gracht, overal worden er woningen verbouwd en met elke verbouwing of renovatie wordt Utrecht weer een beetje mooier. Maar elke verbouwing levert ook afval op en al dat afval moet worden afgevoerd en verwerkt.

Natuurlijk kunt u dat afval zelf dagelijks wegbrengen naar een van de afvalscheidingsstations van de gemeente. Afhankelijk van de locatie van uw verbouwing kunt u het afval wegbrengen naar het afvalscheidingsstation Lunetten, het afvalscheidingsstation aan de Tractieweg of het afvalscheidingsstation De Stits. Het zelf wegbrengen van afval kost tijd en energie. Zo moet u een aanhangwagen regelen, het afval in deze aanhangwagen deponeren, de aanhangwagen met afval wegbrengen naar een van de drie afvalscheidingsstations van de gemeente Utrecht en daar moet u het afval ook nog sorteren per afvalsoort. Al die tijd en aandacht kunt u ook besteden aan uw verbouwing of renovatie. Daarom is het een goed idee om een afvalcontainer te huren bij Bouwbak.

Bouwbak verhuurt afvalcontainers voor privégebruik, zodat u uw afval direct in de afvalcontainer kunt deponeren en het niet in de weg blijft liggen. Bouwbak verhuurt afvalcontainers voor een vaste periode van 4 weken. U bepaalt zelf de locatie van de afvalcontainer, dus u hoeft nooit ver te lopen. En als u klaar bent met de verbouwing, is één telefoontje naar Bouwbak voldoende om uw afvalcontainer te laten ophalen. Probleemloos en simpel. Zo kunt u zich richten op uw verbouwing of renovatie, zonder zich zorgen te maken over het afval. Daarnaast is het huren van een afvalcontainer van Bouwbak ook nog eens heel betaalbaar. U kan ook een container huren in de omgeving van Utrecht, bijvoorbeeld in Amersfoort, Gouda of Woerden.

Gemak en lage kosten

Het huren van een afvalcontainer van Bouwbak is heel eenvoudig en het bestaat uit drie stappen. De eerste stap is het klikken op de afvalcontainer van uw keuze bovenaan deze pagina. De tweede stap is het invullen van de plek waar Bouwbak uw afvalcontainer moet plaatsen. U kunt hier uw adres invullen of een andere plaatsbeschrijving, als het maar duidelijk is voor de chauffeur die uw afvalcontainer komt afleveren. De derde stap is het invullen van het moment waarop Bouwbak de afvalcontainer moet plaatsen. Het is handig dat u een moment opgeeft waarop u zelf thuis bent, zodat de afvalcontainer op precies de juiste plek kan worden neergezet. Als u vóór 23:59 uur uw opdracht vastlegt, kan Bouwbak uw afvalcontainer de volgende ochtend al plaatsen.

Bouwbak hanteert aantrekkelijk lage, all-in huurtarieven. Het tarief is afhankelijk van de grootte van de afvalcontainer en van het soort afval. Voor dit vaste huurbedrag krijgt u 4 weken lang de beschikking over een eigen afvalcontainer. Het vaste, lage tarief omvat niet alleen de huur van de afvalcontainer, maar ook het aan- en afvoeren van de afvalcontainer en het verwerken van het afval. Bouwbak kent geen administratiekosten, borg, verzekeringskosten of andere aanvullende kosten. U betaalt alleen het vaste, lage huurbedrag en verder niets.

Afvalsoorten

Het tarief van de afvalcontainer is grotendeels afhankelijk van het soort afval dat u in de container deponeert. Daarom is het belangrijk dat u het juiste type afvalcontainer kiest. Bouwbak kent, net als alle andere afvalverwerkers in Nederland, de volgende soorten afval:

  • groenafval; 
  • houtafval; 
  • grondafval; 
  • dakafval; 
  • schoon puin; 
  • grofvuil en; 
  • bouw- en sloopafval.

Vragen?

Bouwbak beseft dat het lastig is om van tevoren exact het juiste formaat en type afvalcontainer te kiezen. Niet alleen is het lastig om te bepalen hoeveel afval vrijkomt, maar ook is het moeilijk om de afvalsoort te bepalen. Terwijl dit toch belangrijke factoren zijn bij het kiezen van een afvalcontainer. Daarom kunt u altijd contact opnemen met Bouwbak voor een goed advies.

Een afvalcontainer van Bouwbak
Probleemloos huren van een afvalcontainer. Bouwbak laat zien hoe het moet. Met een afvalcontainer in de buurt versnelt u uw verbouwing of renovatie. Ervaar het gemak en huur vandaag nog uw afvalcontainer bij Bouwbak!

Terug naar boven