Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Woerden

Wilt u een container huren in Woerden? Of u nu gaat slopen, verbouwen of aan de slag moet in de tuin, wij verhuren de juiste container voor iedere afvalsoort. U betaalt een vaste all-in prijs en wij rekenen geen borg bij vier weken huur. Het plaatsen en afvoeren van de containers is zelfs inbegrepen. Kies hieronder de juiste afvalcontainer voor uw afvalsoort. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak voor heel Woerden

Overweegt u een verbouwing of renovatie? Of heeft u plannen om uw tuin te renoveren? Dan is het een goed idee om een afvalcontainer te huren bij Bouwbak. Want met een afvalcontainer voor de deur verloopt uw klus sneller en soepeler. Een verbouwing of renovatie genereert een constante stroom van afval. U kunt dit afval elke dag afvoeren naar een afvalbrengstation. Maar het is een heel gedoe om dagelijks met de aanhangwagen het afval af te voeren naar de milieustraat in Woerden. Wij denken dat dit slimmer kan!

Met een afvalcontainer van Bouwbak deponeert u uw afval gewoon in de afvalcontainer vlak bij uw deur. En als uw verbouwing of renovatie is afgerond, dan wordt de afvalcontainer afgevoerd en wordt het afval verwerkt. Wij doen dit geheel volgens de regelgeving. Of u nu woont in de binnenstad van Woerden of de omgeving, Bouwbak helpt u graag met uw verbouwing of renovatie. U kunt bijvoorbeeld ook een container huren in Gouda of Utrecht

Gemak en lage kosten

Bouwbak heeft meer dan twintig jaar ervaring met het verhuren van afvalcontainers aan particulieren en bedrijven. Het belangrijkste bij het verhuren van afvalcontainers zijn gemak en lage kosten.

Bouwbak maakt het huren van een afvalcontainer kinderspel. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel via deze webpagina vastleggen. U kiest hierboven eerst de container van uw keuze, dan het afleveradres en tenslotte het moment van afleveren. Zo makkelijk is het.

Maakt u zich zorgen over de kosten? Dat is niet nodig, want Bouwbak hanteert zeer lage all-in tarieven. Voor een vast bedrag heeft u 4 weken een afvalcontainer bij uw huis staan. Bouwbak rekent geen verwerkingskosten, geen aan- en afvoerkosten en geen borg. U betaalt alleen het vaste, afgesproken bedrag. 

Soorten afval

Probleemloos huren van een afvalcontainer begint bij het bepalen van het soort afval dat u wilt afvoeren. Voor de volgende soorten afval hebben wij containers:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grof vuil en
  • bouw- en sloopafval

Voor elk type afval gelden andere verwerkingskosten. Het is daarom belangrijk dat u van tevoren aangeeft voor welk type afval u de afvalcontainer nodig heeft.

Heeft u vragen over het huren van een afvalcontainer in Woerden?

Twijfelt u over het type afval dat bij uw verbouwing of renovatie vrijkomt? Neem dan contact op met Bouwbak. U kunt ons bellen op 0800 - 268 92 25 of stuur een mail naar info@bouwbak.nl. Met meer dan twintig jaar ervaring met het verhuren van afvalcontainers aan particulieren kan Bouwbak u zeker helpen.

Bestel uw afvalcontainer!
Bekijk onze afvalcontainers en bestel de container die u nodig heeft. Als u voor 23:59 uur uw afvalcontainer bestelt, kan deze desgewenst de volgende ochtend al worden geplaatst!

Terug naar boven