Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Grofvuil containers

Bestel uw grofvuil container online. Bekijk het overzicht hieronder en maak een keuze uit de afmeting van 3 tot 15m³. Vervolgens regelen wij het plaatsen en afvoeren van uw grofvuil afvalcontainer. In de containers kunnen diverse inboedel stukken als bureaus, banken, stoelen en kasten. Ook is het mogelijk om een afsluitbare container te huren, kies daarvoor de Afvalcontainer D10M³. Lees verder

5 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Container verhuurservice

Bij het huren van onze bouwcontainers komen geen verborgen kosten kijken. De prijzen in de webshop zijn inclusief Btw en exclusief borg, want deze hoeft u niet te betalen. Na afloop halen wij de grofvuil container weer op en kunt u genieten van een opgeruimde omgeving. U hoeft zich niet druk te maken over het wegbrengen van het afval omdat dit voor u gebeurt. Bij het bestellen van uw container kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze service "direct laden." Wanneer u gebruik maakt van deze service komen wij langs met de container, na 30 minuten halen wij deze weer op zodat de afval direct wordt weggewerkt.

Snel een grofvuil container huren

Wilt u een grofvuil container huren? U kunt de containers huren voor 4 weken zonder aanvullende borgkosten. Het mooiste is dat de containers van maandag tot vrijdag voor 23:59 besteld de volgende dag worden afgeleverd. Bevindt u zich in Amsterdam? Dan is het in overleg mogelijk om dezelfde dag nog te leveren.

Type afval voor in de grofvuil containers

Op de website bieden wij verschillende type containers aan met verschillende prijzen. Dit wordt gedaan omdat het afval bij de afvalverwerking goed gescheiden moet zijn en afhankelijk van het afval nog gerecycled kan worden. in de grofvuil containers mag dus niet zomaar afval van elk type gegooid worden, maar wat mag wel?

Geschikte afvalsoorten:
Losse inboedel die te groot is om met het huisvuil mee te geven zoals: Tapijt, bureaus, banken, tafels, stoelen, kasten of ander meubilair.

Ongeschikte afvalsoorten:
Chemische stoffen zoals; verfresten, spuitbussen, kitspuiten en dergelijke Organisch afval, Schoorsteenpuin, Dakleer, Dakgrind, Asbesthoudend afval, Teerhoudend asfalt, Roetresten, Elektronische apparatuur (Koelkasten en vriezers), vieze en natte matrassen.

Let op! Vanaf 1 oktober 2018 gelden er nieuwe regels voor het inzamelen van matrassen. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u graag een grofvuil container huren maar bent u niet zeker of uw afval hierin mag? Bel ons vrijblijvend op, wij helpen u graag en zijn op de hoogte van de beste mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld afval met teer, kunststof of plastic? Dan kunt u gebruik maken van de dakafval containers.

Indien er ander afval in uw container wordt aangetroffen dan de bestelde afvalsoort berekenen wij de volgende kosten:

  1. Verrekening van inhoud afvalsoort bestelde container naar inhoud afvalsoort beladen container.
  2. Behandelingskosten en administratietoeslag €25,-

Bij vragen kunt u bellen naar: 0800 268 92 25

 

 

Terug naar boven