Maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19)
Klantenbeoordeling 9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Grofvuil containers

Bestel uw grofvuil container online. Bekijk het overzicht hieronder en maak een keuze uit de afmeting van 3 tot 15m³. Vervolgens regelen wij het plaatsen en afvoeren van uw grofvuil afvalcontainer. In de containers kunnen diverse inboedel stukken als bureaus, banken, stoelen en kasten. Ook is het mogelijk om een afsluitbare container te huren, kies daarvoor de Afvalcontainer D10M³. Lees verder

Inhoud
Breedte
Lengte
Type

Container verhuurservice

Bij het huren van onze bouwcontainers komen geen verborgen kosten kijken. De prijzen in de webshop zijn inclusief Btw en exclusief borg, want deze hoeft u niet te betalen. Na afloop halen wij de grofvuil container weer op en kunt u genieten van een opgeruimde omgeving. U hoeft zich niet druk te maken over het wegbrengen van het afval omdat dit voor u gebeurt. Bij het bestellen van uw container kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze service "direct laden." Wanneer u gebruik maakt van deze service komen wij langs met de container, na 30 minuten halen wij deze weer op zodat de afval direct wordt weggewerkt.

Snel een grofvuil container huren

Wilt u een grofvuil container huren? U kunt de containers huren voor 4 weken zonder aanvullende borgkosten. Het mooiste is dat de containers van maandag tot vrijdag voor 23:59 besteld de volgende dag worden afgeleverd. Bevindt u zich in Amsterdam? Dan is het in overleg mogelijk om dezelfde dag nog te leveren.

Type afval voor in de grofvuil containers

Op de website bieden wij verschillende type containers aan met verschillende prijzen. Dit wordt gedaan omdat het afval bij de afvalverwerking goed gescheiden moet zijn en afhankelijk van het afval nog gerecycled kan worden. in de grofvuil containers mag dus niet zomaar afval van elk type gegooid worden, maar wat mag wel?

Geschikte afvalsoorten:
Losse inboedel die te groot is om met het huisvuil mee te geven zoals: Tapijt, bureaus, banken, tafels, stoelen, kasten of ander meubilair.

Ongeschikte afvalsoorten:
Chemische stoffen zoals; verfresten, spuitbussen, kitspuiten en dergelijke Organisch afval, Schoorsteenpuin, Dakleer, Dakgrind, Asbesthoudend afval, Teerhoudend asfalt, Roetresten, Elektronische apparatuur (Koelkasten en vriezers), vieze en natte matrassen.

Let op! Vanaf 1 oktober 2018 gelden er nieuwe regels voor het inzamelen van matrassen. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u graag een grofvuil container huren maar bent u niet zeker of uw afval hierin mag? Bel ons vrijblijvend op, wij helpen u graag en zijn op de hoogte van de beste mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld afval met teer, kunststof of plastic? Dan kunt u gebruik maken van de dakafval containers.

Indien er ander afval in uw container wordt aangetroffen dan de bestelde afvalsoort berekenen wij de volgende kosten:

  1. Verrekening van inhoud afvalsoort bestelde container naar inhoud afvalsoort beladen container.
  2. Behandelingskosten en administratietoeslag €25,-

Bij vragen kunt u bellen naar: 0800 268 92 25

 

 

Terug naar boven