Over Bouwbak containerverhuur

Voor container verhuur belt u 0800-268 92 25 of bestelt u via Bouwbak.nl

Union Container Services BV of Bouwbak.nl, is een middelgrote afvalorganisatie met vestiging in Amsterdam, opgericht op 1 oktober 2013. Bent u op zoek naar een container voor uw bouw- en sloop afval, hout afval, grond afval, groen afval of puin afval. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Union Container Services BV of Bouwbak.nl levert aan particulieren en bedrijven. Wij verhuren containers van 120 liter rolcontainers en 20 liter zakken t/m 40 m3 volume containers. De meest gebruikte afval containers zijn de 3 m3 , 6 m3 en 10 m3 .

Bij Union Container Services BV of Bouwbak.nl kunt u ook telefonisch bestellingen plaatsen. Het voordeel hiervan is dat de bestelde container ook echt bij u voor de deur geplaatst wordt en niet 20 meter verderop. Wij leveren de container altijd op de afgesproken tijd. Dus ook om bijv. 6 uur s’morgens. Een ander voordeel van telefonisch reserveren is dat wij alles weten van afval en u daarin graag adviseren.
Tussen 7.00 en 17.00 kunt u bij ons altijd terecht om een container te reserveren! Buiten deze uren en alleen in spoedgevallen wordt u doorgeschakeld.

Bekijk de containers

Ons bedrijf

Union Container Services BV of Bouwbak.nl is een middelgrote afvalorganisatie die verschillende handelsnamen gebruikt waaronder Bouwbak.nl. Zij is  onderdeel van Remondis Nederland BV  en is daardoor in staat om de allerbeste service te verlenen tegen redelijke tarieven. Union Container Services BV of Bouwbak.nl verzorgt de inzameling van alle soorten afval en verleent diensten die daarmee samenhangen. De vestiging is in Amsterdam Noord.

Levering en plaatsing van gehuurde containers binnen 24 uur en altijd in overleg met de klant. Voor container verhuur, bel ons voor onze scherp concurrerende prijzen!

 

Union Container Services BV of Bouwbak.nl verhuurt vrachtwagens met open laadbakken, voorzien van zeer zware autolaadkranen. Daarmee kunnen containers worden opgehesen naar de benodigde verdiepingen zodat u ontlast wordt van het arbeidsintensieve afhijsen van of sjouwen met afval.

Hiervoor worden speciaal aangepaste containers gebruikt, voorzien van hijsogen, zoals wettelijk voorgeschreven. Deze service van Union Container Services BV of Bouwbak.nl richt zich specifiek in en om Amsterdam. Omdat de vrachtwagens zelf de containers vervoeren blijven de kosten beheersbaar en u bespaart tevens aanmerkelijk op arbeidsloon.

Het werkgebied beslaat geheel Noord-Holland, noordelijk deel van Zuid-Holland, noordelijk deel van Utrecht en geheel Flevoland. Tevens leveren wij containers in geheel Nederland door middel van een samenwerking met diverse partijen. Voor opdrachten of tarieven t.b.v. alle regio’s kunt u gratis bellen naar 0800-268 92 25, op werkdagen tussen 07.00 en 17.00 uur. Bel ons voor onze scherpe tarieven!

Vraag naar de mogelijkheden