Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Groenafval containers

Bestel uw groenafval container online. Bekijk ons volledige aanbod en kies welke maat het beste past bij uw verbouwing of renovatie. Voor verbouwing aan huis worden vaak de 3m³ of 6m³ containers besteld. Bij grote verbouwingen of zakelijke doeleinden adviseren wij een kijkje te nemen bij de 10m³ of 15m³ groenafval containers. Het voordeel van een groenafval container huren? Snelle levering en geen geknoei met het afvoeren van uw afval, dit nemen wij namelijk van u over. Lees verder

4 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Ziet u na een flinke verbouwing van de tuin letterlijk door de bomen het bos niet meer? Om er zeker van te zijn dat u al het tuinafval, dat na een flinke snoeibeurt ontstaan is ook kwijt kan, kunt u kiezen voor een groenafval container. Hiermee bent u er zeker van dat u al het groenafval kwijt kunt, doordat er verschillende maten containers zijn. Bij Bouwbak huurt u 4 weken lang een groenafvalcontainer voor een vaste prijs. Deze prijs aangegeven bij de containers is inclusief bezorgen en ophalen en geen onverhoopte kosten of borg. Bouwbak heeft verschillende groenafval containers in de maten 3M3, 6M3, 10M3 en 15M3

Welk afval mag erin?

Wel toegestaan:
Groenafval dat vrijkomt bij het tuinieren en composteerbaar is, bijvoorbeeld takken, snoeihout en struiken. Staat uw afvaltype hier niet tussen? Bekijk het overzicht met alle afvalcontainers.

Niet toegestaan:
Boomstronken, hout, papier, plastics, verpakkingen, puin, aanhangende vervuilde grond en zand, vervuild plantsoenafval, ijzer, grond, gazonplaggen, asbesthoudend afval.
Meer informatie over het inleveren van asbest

Let op! Indien er ander afval in uw container wordt aangetroffen dan de bestelde afvalsoort berekenen wij de volgende kosten:

  1. Verrekening van inhoud afvalsoort bestelde container naar inhoud afvalsoort beladen container.
  2. Behandelingskosten en administratietoeslag €25,-

Voor het beladen van de container is het zo dat er geen afval mag uitsteken dat hoger is dan 20 cm boven de rand. Kies om die reden voor een zo ruim mogelijke container, waarbij u zeker bent dat alles past. 

Gemakkelijk te bestellen

Bij Bouwbak bent u gegarandeerd van een gemakkelijk bestelproces van uw gewenste groenafval container. Op werkdagen is het bijvoorbeeld mogelijk om voor 23.59 te bestellen en deze de volgende werkdag te leveren. 

Wilt u dat de container door ons wordt opgehaald? Dan kunt u ons een seintje geven en wordt de container binnen een aantal dagen opgehaald. 

 

Heeft u nog vragen? Bel dan 0800 268 92 25 of mail ons: info@bouwbak.nl

Terug naar boven