Maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19)

Groenafval containers

Bestel uw groenafval container online. Bekijk ons volledige aanbod en kies welke maat het beste past bij uw verbouwing of renovatie. Voor verbouwing aan huis worden vaak de 3m³ of 6m³ containers besteld. Bij grote verbouwingen of zakelijke doeleinden adviseren wij een kijkje te nemen bij de 10m³ of 15m³ groenafval containers. Het voordeel van een groenafval container huren? Snelle levering en geen geknoei met het afvoeren van uw afval, dit nemen wij namelijk van u over.

Lees verder
4 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Breedte
Lengte
Type
4 Gevonden in Groenafval
Klantenbeoordeling 8,8/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Ziet u na een flinke verbouwing van de tuin letterlijk door de bomen het bos niet meer? Om er zeker van te zijn dat u al het tuinafval, dat na een flinke snoeibeurt ontstaan is ook kwijt kan, kunt u kiezen voor een groenafval container. Hiermee bent u er zeker van dat u al het groenafval kwijt kunt, doordat er verschillende maten containers zijn. Bij Bouwbak huurt u 4 weken lang een groenafvalcontainer voor een vaste prijs. Deze prijs aangegeven bij de containers is inclusief bezorgen en ophalen en geen onverhoopte kosten of borg. Bouwbak heeft verschillende groenafval containers in de maten 3M3, 6M3, 10M3 en 15M3

Welk afval mag erin?

Wel toegestaan:
Groenafval dat vrijkomt bij het tuinieren en composteerbaar is, bijvoorbeeld takken, snoeihout en struiken. Staat uw afvaltype hier niet tussen? Bekijk het overzicht met alle afvalcontainers.

Niet toegestaan:
Boomstronken, hout, papier, plastics, verpakkingen, puin, aanhangende vervuilde grond en zand, vervuild plantsoenafval, ijzer, grond, gazonplaggen, asbesthoudend afval.
Meer informatie over het inleveren van asbest

Let op! Indien er ander afval in uw container wordt aangetroffen dan de bestelde afvalsoort berekenen wij de volgende kosten:

  1. Verrekening van inhoud afvalsoort bestelde container naar inhoud afvalsoort beladen container.
  2. Behandelingskosten en administratietoeslag €25,-

Voor het beladen van de container is het zo dat er geen afval mag uitsteken dat hoger is dan 20 cm boven de rand. Kies om die reden voor een zo ruim mogelijke container, waarbij u zeker bent dat alles past. 

Gemakkelijk te bestellen

Bij Bouwbak bent u gegarandeerd van een gemakkelijk bestelproces van uw gewenste groenafval container. Op werkdagen is het bijvoorbeeld mogelijk om voor 23.59 te bestellen en deze de volgende werkdag te leveren. 

Wilt u dat de container door ons wordt opgehaald? Dan kunt u ons een seintje geven en wordt de container binnen een aantal dagen opgehaald. 

 

Heeft u nog vragen? Bel dan 0800 268 92 25 of mail ons: info@bouwbak.nl

Terug naar boven