Afvalcontainer verhuur

Bouwbak is een professionele verhuurservice voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar afvalcontainers geschikt voor renovatie en bouwprojecten. Dagelijks leveren wij diverse afvalcontainers door heel Nederland. De containers zijn geschikt voor alle type bouwprojecten van de complete ombouw van tuinen tot het afval van sloopwerken.

Neem direct contact op

Waarom een container huren bij bouwbak?

Dagelijks streven wij naar een klantentevredenheid van 100%. Dit doen wij door onze afspraken na te komen en te werken met een gemotiveerd team. Daarom horen wij het graag als u vragen heeft. Wellicht wilt u meer weten over het plaatsen van een container of het verwerken van het afval.

  • Streven naar 100% klantentevredenheid
  • 4 weken huur, geen borg
  • Extra Stop en Go service
  • 24/7 online bestellen
  • Zeer snelle levering

Onze containers

Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in afvalcontainers en hebben in al die tijd veel ervaring opgedaan. Wij adviseren u graag in de beste opties, de mogelijkheden met de bouwcontainers en helpen u bij spoedgevallen. De levering is snel en wij rekenen geen verborgen kosten, ook horen wij het graag als u geïnteresseerd bent in een vaste partij voor de levering van uw containers.

Afvalsoorten voor de containers

- Bouw en sloopafval
- Grofvuil
- Schoonpuin
- Houtafval
- Dakafval
- Groenafval
- Grondafval

Een container huren bij bouwbak.nl

Op onze website vindt u een groot aantal containers ingedeeld in het type afval dat in de bouw of afvalcontainer wordt verwerkt. De prijs van de containers kan wisselen. zelfs met dezelfde afmeting. Dit komt omdat dakafval bijvoorbeeld meer kost om te verwerken dan schoon puin.

Bij elke container op de website vindt u meer informatie over de exacte afmetingen en het type afval dat erin geplaatst mag worden. Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog aanvullende vragen? Bezoek onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op. Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 07:00 en 17:30.

Containers huren