Maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19)

3m³ afvalcontainers

Voor al uw soorten bouwklussen kunt een afvalcontainer huren. Zo is een 3m³ afvalcontainer geschikt voor de kleinere klussen. Vergelijk de grootte met de inhoud van 30 volle kruiwagens dus ongeveer 3.000 liter. De container wordt bezorgd en weer opgehaald als deze vol is. U betaalt een vast bedrag voor het huren van de container voor 4 weken. We hanteren geen borg en bezorgen gratis.

Lees verder
7 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Breedte
Lengte
Type
7 Gevonden in 3m³ afvalcontainers
Klantenbeoordeling 8,8/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Soorten 3m³ afvalcontainer

Het is vanzelfsprekend dat verschillende soorten afval niet bij elkaar in één container horen. Om deze reden kunt u de onderstaande type afvalcontainer huren:

Afmetingen van deze container is 150 cm breed en 225cm lang, vergelijkbaar met een Mini (kleine auto) en past dan ook goed op een gemiddelde parkeerplaats. Ideaal voor als u in een drukke straat woont met weinig parkeerruimte. Voor het juist beladen van de container zijn er een aantal regels als geen afval mag uitsteken aan de voor-, zij- en achterkant. De container mag ook niet hoger beladen zijn dan 20 cm. Twijfelt u of de container niet te klein is voor de klus?
Bekijk het aanbod 6m³ afvalcontainers.

Levering afvalcontainer

Als u de  3m³ afvalcontainer nog voor 23.59 uur besteld, wordt deze de volgende werkdag nog geleverd. Zelfs op zaterdag kan de container geplaatst worden. Voor de chauffeur is het fijn dat er rondom de parkeerplek genoeg ruimte gereserveerd is. Woont u in Amsterdam? Dan is het mogelijk om de container dezelfde dag nog te leveren. Zodra de container vol zit kunt u ons een seintje geven. Dan komen wij hem binnen 3 werkdagen ophalen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer. Meer weten? Bel naar: 0800 268 92 25 of mail ons: info@bouwbak.nl

Terug naar boven