Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

3m³ afvalcontainers

Voor al uw soorten bouwklussen kunt een afvalcontainer huren. Zo is een 3m³ afvalcontainer geschikt voor de kleinere klussen. Vergelijk de grootte met de inhoud van 30 volle kruiwagens dus ongeveer 3.000 liter. De container wordt bezorgd en weer opgehaald als deze vol is. U betaalt een vast bedrag voor het huren van de container voor 4 weken. We hanteren geen borg en bezorgen gratis. Lees verder

7 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Soorten 3m³ afvalcontainer

Het is vanzelfsprekend dat verschillende soorten afval niet bij elkaar in één container horen. Om deze reden kunt u de onderstaande type afvalcontainer huren:

Afmetingen van deze container is 150 cm breed en 225cm lang, vergelijkbaar met een Mini (kleine auto) en past dan ook goed op een gemiddelde parkeerplaats. Ideaal voor als u in een drukke straat woont met weinig parkeerruimte. Voor het juist beladen van de container zijn er een aantal regels als geen afval mag uitsteken aan de voor-, zij- en achterkant. De container mag ook niet hoger beladen zijn dan 20 cm. Twijfelt u of de container niet te klein is voor de klus?
Bekijk het aanbod 6m³ afvalcontainers.

Levering afvalcontainer

Als u de  3m³ afvalcontainer nog voor 23.59 uur besteld, wordt deze de volgende werkdag nog geleverd. Zelfs op zaterdag kan de container geplaatst worden. Voor de chauffeur is het fijn dat er rondom de parkeerplek genoeg ruimte gereserveerd is. Woont u in Amsterdam? Dan is het mogelijk om de container dezelfde dag nog te leveren. Zodra de container vol zit kunt u ons een seintje geven. Dan komen wij hem binnen 3 werkdagen ophalen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer. Meer weten? Bel naar: 0800 268 92 25 of mail ons: info@bouwbak.nl

Terug naar boven