Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Haarlem

Wilt u een container huren in Haarlem of omgeving? Of u nu gaat slopen, verbouwen of aan de slag moet in de tuin, wij verhuren de juiste container voor iedere afvalsoort. U betaalt een vaste all-in prijs en bij vier weken huur rekenen wij geen borg. Het plaatsen en afvoeren van de containers is inbegrepen. Kies hieronder de juiste bouwbak voor uw afvalsoort. Lees verder

Let op! Er gelden extra regels in deze gemeente in de maand december. Lees hier alle extra informatie.
28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Afvalcontainers van Bouwbak te huur in Haarlem

Plannen om uw huis te verbouwen? Zo ja, heeft u al bedacht wat u met het afval gaat doen? Want bij een verbouwing komt flink wat afval vrij. U kunt dit afval natuurlijk zelf dagelijks naar het milieuplein aan de Ingenieur Lelyweg brengen. Maar bedenk wel dat een particulier maximaal 2 kubieke meters (m3) sloopafval per keer mag wegbrengen naar het milieuplein. Dus als u meer afval hebt, zult u meerdere keren moeten rijden. Heel vervelend, want door dat heen-en-weerrijden naar het milieuplein loopt uw verbouwing vertraging op. 

Gelukkig kunt u ook een afvalcontainer van Bouwbak huren. Dat scheelt veel tijd. Want Bouwbak zorgt ervoor dat uw afvalcontainer precies op het juiste moment, op de door u aangegeven plek wordt geplaatst. U deponeert al het vrijkomende afval simpelweg in uw afvalcontainer en als u klaar bent met de verbouwing haalt Bouwbak de afvalcontainer weer op. Bouwbak verzorgt de verdere verwerking van uw bouwafval en u kunt al uw aandacht richten op uw verbouwing. Of u nu woont in Haarlem of de omgeving, bijvoorbeeld Amsterdam of Alkmaar, Bouwbak staat voor u klaar!

Gemak en lage kosten

Bouwbak heeft twintig jaar ervaring met het verhuren van afvalcontainers aan particulieren en bedrijven. Die ervaring merkt u aan het gemak waarmee u een afvalcontainer kunt bestellen. U hoeft alleen op deze webpagina de door u gewenste afvalcontainer te kiezen, de locatie op te geven waar de afvalcontainer moet worden geplaatst en het tijdstip aangeven waarop dat moet gebeuren. Zo makkelijk is het.

Het huren van een afvalcontainer is niet alleen heel eenvoudig, maar ook verrassend betaalbaar. Want Bouwbak rekent een vast all-inbedrag voor het huren van een afvalcontainer voor een periode van 4 weken. Dit vaste bedrag hangt af van de grootte van de afvalcontainer en het soort afval. Naast dit vaste bedrag zijn er gegarandeerd geen aanvullende kosten. Bouwbak rekent geen aan- of afvoerkosten, geen verwerkingskosten en geen borg. Zo houdt Bouwbak het huren van een afvalcontainer betaalbaar.

Soort afval

Welk soort afval wilt u door Bouwbak laten afvoeren? Het is essentieel dat u de goede soort afval kiest, want elke soort afval heeft een bijbehorend tarief. Zo kost het afvoeren en verwerken van een kubieke meter (m3) tuinafval minder dan het afvoeren en verwerken van een kubieke meter (m3) bouw- en sloopafval. Bouwbak onderscheidt de volgende soorten afval:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grof vuil en
  • bouw- en sloopafval

Heeft u vragen?

Weet u niet zeker welke afvalcontainer u nodig heeft? Dan kunt u bij Bouwbak terecht voor een gedegen advies. 

Bestel uw afvalcontainer!

Heeft u haast en wilt u snel van uw afvalcontainer gebruik maken? Als u voor 23:59 uur bestelt, kan uw afvalcontainer de volgende ochtend al geplaatst worden. Bestel uw afvalcontainer bij Bouwbak, de snelle en betrouwbare verhuurder van afvalcontainers in Haarlem!

Terug naar boven