Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Amsterdam

Wilt u een container huren in Amsterdam of omgeving? Of u nu gaat slopen, verbouwen of aan de slag moet in de tuin, wij verhuren de juiste container voor iedere afvalsoort. U betaalt een vaste all-in prijs en bij vier weken huur rekenen wij geen borg. Het plaatsen en afvoeren van de containers is inbegrepen. Kies hieronder de juiste bouwbak voor uw afvalsoort. Lees verder

38 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Afvalcontainers rond Amsterdam huren

Afvalcontainers in Amsterdam huren, doet u natuurlijk bij Bouwbak. Al meer dan twintig jaar zijn we werkzaam in de branche en we hebben een schat aan ervaring. Onze service is uitstekend en we streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Online bestellen is zeer eenvoudig en neemt u telefonisch contact op, dan stemmen we de levering tot in detail met u af. Wij plaatsen binnen 24 uur en altijd op de afgesproken tijd, dus ook bijvoorbeeld om 6 uur ’s ochtends. Bij ons regelt u met gemak een bouwbak, dus kijk nu op de website voor alle mogelijkheden. U kunt ook in de omgeving van Amsterdam een container huren, bijvoorbeeld in Purmerend, Alkmaar of Haarlem!

Container op maat huren

Bent u op zoek naar de juiste afvalcontainer in Amsterdam schakel dan onze specialisten in. Wist u dat er vele soorten afval bestaan die afzonderlijk moeten worden verwerkt? Zo maken we onderscheid tussen bijvoorbeeld bouwafval, grof vuil en schoon puin. Ook voor het afvoeren van houtresten, groen en grond worden er aparte containers gebruikt. Wij geven u graag advies op maat, omdat iedere situatie een andere aanpak vereist. Op de website vindt u al onze containers overzichtelijk bij elkaar. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op. Bent u specifiek opzoek naar een container voor uw bouwafval?

Verbouwen of renoveren
Op zoek naar de juiste container voor uw verbouw en renovatie werkzaamheden? Bekijk het onderstaande overzicht voor de meest gebruikte containers.De containers worden geleverd in verschillende formaten van 3m³ tot 15m³. Desgewenst is er ook mogelijkheid tot het huren van een 10m³ afsluitbare container.

Snel geleverd en gratis opgehaald

Heeft u snel een afvalcontainer in Amsterdam nodig voor een sloopklus of verbouwing? Reserveer dan direct een bouwbak. De meest gangbare bakken die wij verhuren zijn de 3m³, de 6m³ en de 10m³, maar voor extra grote sloopwerkzaamheden zijn ook containers van 15m³ te bestellen. U betaalt een vaste all-in prijs waarbij voor vier weken huur geen borg gerekend wordt. Ook het plaatsen en de afvoer zijn inclusief. Als u vóór 21.00 uur uw bestelling doet, kunt u de volgende werkdag of op zaterdag aan de slag. Voor elke klus bieden wij de juiste container, dus bestel vandaag nog uw afval container op maat.

Terug naar boven