Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

10m³ afvalcontainers

Aan de slag met een grote verbouwing of renovatie? Sla uw afval op in een grote afvalcontainer van 10m³. De containers zijn te huren in een open en afsluitbare variant. Bekijk het overzicht en selecteer de afvalsoort die u heeft. Lees verder

9 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Soorten 10m3 afvalcontainer

Op zoek naar een afvalcontainer voor uw bouwklus? Dan is een 10m³ afvalcontainer uitermate geschikt. Deze afvalcontainer is te vergelijken met een limousine op hoge wielen. Deze container heeft een hoogte van 160 cm, breedte 180 cm en een lengte 400 cm. Hierdoor is deze afval geschikt voor de grotere bouwklussen als het slopen van een badkamer, keuken of tuin.

Woont u in de stad? Kies dan voor een gesloten afvalcontainer. Deze kan afgesloten worden met een hangslot waardoor omwonenden geen afval in de containers gooien. Ook kan het zo zijn dat het afval veilig opgeslagen moet worden. Bekijk het aanbod gesloten containers.

Soorten afval

Het is vanzelfsprekend dat verschillende soorten afval niet bij elkaar in één container horen. Om deze reden kunt u de onderstaande type afvalcontainer huren:

Voor het juist beladen van de container zijn er de volgende regels: aan de voor-, zij- en achterkant mag geen afval uitsteken. Ook mag de container aan de bovenkant niet hoger beladen zijn dan 20 cm boven de rand.

Twijfelt u over de grote van deze container? Bekijk het aanbod 15m3 afvalcontainers.

Levering

Bestelt u voor 23.59 de Bouwbak? Dan kunnen wij hem de volgende werkdag nog voor uw deur plaatsen. Ook kunnen wij de afvalcontainer op zaterdag bezorgen. Woont u in Amsterdam? Dan is er de mogelijkheid om dezelfde dag nog te plaatsen. Voor het ophalen geldt de regel dat als u een seintje geeft, wij de container binnen 3 werkdagen ophalen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer. Meer weten? Bel naar: 0800 268 92 25 of mail ons: info@bouwbak.nl

Terug naar boven