Maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19)

10m³ afvalcontainers

Aan de slag met een grote verbouwing of renovatie? Sla uw afval op in een grote afvalcontainer van 10m³. De containers zijn te huren in een open en afsluitbare variant. Bekijk het overzicht en selecteer de afvalsoort die u heeft.

Lees verder
9 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Breedte
Lengte
Type
9 Gevonden in 10m³ afvalcontainers
Klantenbeoordeling 8,8/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Soorten 10m3 afvalcontainer

Op zoek naar een afvalcontainer voor uw bouwklus? Dan is een 10m³ afvalcontainer uitermate geschikt. Deze afvalcontainer is te vergelijken met een limousine op hoge wielen. Deze container heeft een hoogte van 160 cm, breedte 180 cm en een lengte 400 cm. Hierdoor is deze afval geschikt voor de grotere bouwklussen als het slopen van een badkamer, keuken of tuin.

Woont u in de stad? Kies dan voor een gesloten afvalcontainer. Deze kan afgesloten worden met een hangslot waardoor omwonenden geen afval in de containers gooien. Ook kan het zo zijn dat het afval veilig opgeslagen moet worden. Bekijk het aanbod gesloten containers.

Soorten afval

Het is vanzelfsprekend dat verschillende soorten afval niet bij elkaar in één container horen. Om deze reden kunt u de onderstaande type afvalcontainer huren:

Voor het juist beladen van de container zijn er de volgende regels: aan de voor-, zij- en achterkant mag geen afval uitsteken. Ook mag de container aan de bovenkant niet hoger beladen zijn dan 20 cm boven de rand.

Twijfelt u over de grote van deze container? Bekijk het aanbod 15m3 afvalcontainers.

Levering

Bestelt u voor 23.59 de Bouwbak? Dan kunnen wij hem de volgende werkdag nog voor uw deur plaatsen. Ook kunnen wij de afvalcontainer op zaterdag bezorgen. Woont u in Amsterdam? Dan is er de mogelijkheid om dezelfde dag nog te plaatsen. Voor het ophalen geldt de regel dat als u een seintje geeft, wij de container binnen 3 werkdagen ophalen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer. Meer weten? Bel naar: 0800 268 92 25 of mail ons: info@bouwbak.nl

Terug naar boven