Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

15m³ afvalcontainers

Grote afvalcontainers van 15m³ voor alle soorten afval. Bij grote renovaties en bouwprojecten zijn deze containers de ideale oplossingen, het afval wordt op één aangewezen plek opgeslagen. Mocht zelfs de container van 15m³ vol zitten met afval, bieden wij de mogelijkheid om de container om te wisselen met een lege variant. Bekijk de containers in het onderstaande overzicht en selecteer het uw afvalsoort. Lees verder

5 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Soorten 15m³ afvalcontainer

De 15m³ afvalcontainer is geschikt voor hele grote verbouwingen en sloopwerkzaamheden. Dit is dan ook de grootste afvalcontainer die Bouwbak heeft. Wilt u op korte termijn veel afval afvoeren? Dan is zo’n grote container heel handig. De container is dan ook 125 cm hoog, 250 cm breed en 600 cm lang. 

Huur een 15 m³ afvalcontainer voor de volgende afvalsoorten:

Om de container juist te beladen zijn er de volgende regels: aan de voor-, zij- en achterkant mag geen afval uitsteken. Ook mag de container aan de bovenkant niet hoger beladen zijn dan 20 cm boven de rand.

Voordelen van Bouwbak

Als u kiest voor Bouwbak heeft u recht 4 weken lang huur van de afvalcontainer. Plaatsen en ophalen is inbegrepen, ook de milieukosten. Tevens betaalt u geen borg! Bouwbak zorgt ook voor de afvoer en verwerking van het afval. 

Levering

Als u de container voor 23.59 bestelt, kan de volgende dag geleverd worden. Zelfs leveren op zaterdag is voor sommige postcodes mogelijk. Woont u in Amsterdam dan kan de container nog dezelfde dag geleverd worden. Als de container opgehaald mag worden, kunt u ons een seintje doen en wordt de container binnen 3 werkdagen kosteloos opgehaald.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer. Meer weten? Bel naar: 0800 268 92 25 of mail ons: info@bouwbak.nl

Terug naar boven