Maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19)
Klantenbeoordeling 9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

15m³ afvalcontainers

Grote afvalcontainers van 15m³ voor alle soorten afval. Bij grote renovaties en bouwprojecten zijn deze containers de ideale oplossingen, het afval wordt op één aangewezen plek opgeslagen. Mocht zelfs de container van 15m³ vol zitten met afval, bieden wij de mogelijkheid om de container om te wisselen met een lege variant. Bekijk de containers in het onderstaande overzicht en selecteer het uw afvalsoort. Lees verder

Inhoud
Breedte
Lengte
Type

Soorten 15m³ afvalcontainer

De 15m³ afvalcontainer is geschikt voor hele grote verbouwingen en sloopwerkzaamheden. Dit is dan ook de grootste afvalcontainer die Bouwbak heeft. Wilt u op korte termijn veel afval afvoeren? Dan is zo’n grote container heel handig. De container is dan ook 125 cm hoog, 250 cm breed en 600 cm lang. 

Huur een 15 m³ afvalcontainer voor de volgende afvalsoorten:

Om de container juist te beladen zijn er de volgende regels: aan de voor-, zij- en achterkant mag geen afval uitsteken. Ook mag de container aan de bovenkant niet hoger beladen zijn dan 20 cm boven de rand.

Voordelen van Bouwbak

Als u kiest voor Bouwbak heeft u recht 4 weken lang huur van de afvalcontainer. Plaatsen en ophalen is inbegrepen, ook de milieukosten. Tevens betaalt u geen borg! Bouwbak zorgt ook voor de afvoer en verwerking van het afval. 

Levering

Als u de container voor 23.59 bestelt, kan de volgende dag geleverd worden. Zelfs leveren op zaterdag is voor sommige postcodes mogelijk. Woont u in Amsterdam dan kan de container nog dezelfde dag geleverd worden. Als de container opgehaald mag worden, kunt u ons een seintje doen en wordt de container binnen 3 werkdagen kosteloos opgehaald.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer. Meer weten? Bel naar: 0800 268 92 25 of mail ons: info@bouwbak.nl

Terug naar boven