Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

6m³ afvalcontainers

Afvalcontainers van 6m³ zijn ideaal om tijdelijk grote hoeveelheden afval in op te slaan. Met een lengte van 350cm en een breedte van 180cm zijn er voldoende plekken om de containers neer te zetten. Kies het gewenste afvaltype en bestel uw container eenvoudig online. Lees verder

7 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Soorten 6m³ afvalcontainer

Bent u bezig met een grote kluis rondom uw huis of bedrijfspand? Kies dan voor een 6m³ afvalcontainer van Bouwbak! Deze wordt dan ook vaak gebruikt voor de reguliere klussen. Dan bent u verzekerd van een afvalcontainer met genoeg ruimte voor al uw afval. Zo huurt u bij Bouwbak 6m³-afvalcontainers voor de volgende afvalsoorten:

Voor het juist beladen van de container zijn er de volgende regels: aan de voor-, zij- en achterkant mag geen afval uitsteken. Ook mag de container aan de bovenkant niet hoger beladen zijn dan 20 cm boven de rand.

Twijfel je over de grote van deze container? Bekijk het aanbod 10m3 afvalcontainers.

Wat u kunt verwachten bij Bouwbak

Bouwbak levert de afvalcontainer bij u af en haalt deze ook weer op na 4 weken, of eerder. U betaalt een vaste prijs voor de huur, milieutoeslag is inbegrepen. U betaalt geen borg! Wij zorgen er ook voor dat het afval op de juiste manier gescheiden of zelfs gescheiden kan worden. De afmeting van de 6 kuub container is 350 cm lang, 180 cm breed en 105 cm hoog. Vergelijkbaar met een sedan (auto). De container past dus in de woonwijk op een ruime parkeerplek.

Levering

Bestelt u de 6m³ afvalcontainer voor 23.59? Dan leveren wij de container de volgende werkdag nog. Zelfs leveren op zaterdag is voor sommige postcodes mogelijk. Woont u in Amsterdam? Dan kan de levering dezelfde dag nog zijn! Voor het ophalen geldt de regel dat als u een seintje geeft, wij de container binnen 3 werkdagen ophalen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer. Meer weten? Bel naar: 0800 268 92 25 of mail ons: info@bouwbak.nl

Terug naar boven