Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Purmerend

Wilt u een container huren in Purmerend of omgeving? Of u nu gaat slopen, verbouwen of aan de slag moet in de tuin, wij verhuren de juiste container voor iedere afvalsoort. U betaalt een vaste all-in prijs en bij vier weken huur rekenen wij geen borg. Het plaatsen en afvoeren van de containers is inbegrepen. Kies hieronder de juiste bouwbak voor uw afvalsoort. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak afvalcontainer te huur in Purmerend

Purmerend groeit en bloeit en met meer dan 80.000 inwoners is het een behoorlijk bedrijvige plaats. In een gemeente met zoveel bedrijvigheid wekt het geen verbazing dat veel inwoners besluiten om hun huis te verbouwen of hun tuin te renoveren. Al dat verbouwen en renoveren leidt ertoe dat Purmerend nóg mooier wordt. Maar voordat het zover is, moet er nog wel het een en ander gebeuren. Zo begint elke klus met sloopwerkzaamheden. De eerste vraag is dan wat u met dit afval gaat doen.

Met name het afvoeren van bouw- en sloopafval kost tijd en moeite. Zo moet er een aanhangwagen worden geregeld, de aanhangwagen moet worden gevuld met afval, het afval moet worden weggebracht naar de milieustraat aan de Van IJsendijkstraat en daar moet het afval gesorteerd worden ingeleverd. Kortom, het afvoeren van afval is nog een heel gedoe dat behoorlijk wat aandacht vraagt. Zeker als u dagelijks uw afval wilt afvoeren. Daarom kiezen veel mensen in Purmerend voor het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak. Want een afvalcontainer van Bouwbak huurt u voor 4 weken, zodat u 4 weken lang een privé afvalcontainer in de onmiddellijke nabijheid van uw kluslocatie hebt staan. Dat is handig! En als u klaar bent met uw verbouwing of renovatie dan volstaat een enkel telefoontje naar Bouwbak om de afvalcontainer te laten ophalen. 

Als u een afvalcontainer van Bouwbak huurt, kunt u zich volledig richten op het zo goed en zo snel mogelijk uitvoeren van uw klus, zonder dat u tussendoor ook nog afval moet afvoeren. Dat werkt wel zo prettig. Een ander voordeel van een afvalcontainer van Bouwbak is dat deze in de onmiddellijke nabijheid van uw kluslocatie wordt geplaatst. U kunt uw afval dus makkelijk in de afvalcontainer deponeren. Dat werkt wel zo relaxt en omdat Bouwbak zeer aantrekkelijke tarieven hanteert, is het huren van een afvalcontainer ook nog eens heel betaalbaar. U kunt ook een afvalcontainer huren in de omgeving van Purmerend, bijvoorbeeld in Amsterdam of Alkmaar.

Gemak en lage kosten

Kenmerkend voor het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak zijn het gemak en de lage kosten.

Het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak is heel eenvoudig. Het hele proces bestaat uit niet meer dan drie stappen. De eerste stap is de keuze van de afvalcontainer. Deze keuze maakt u door hierboven, op deze pagina, een afvalcontainer te kiezen. Daarna geeft u aan op welke plek de afvalcontainer geplaatst moet worden. Tenslotte geeft u aan wanneer u wilt dat de afvalcontainer geplaatst wordt. Als u vandaag voor 23:59 uur een afvalcontainer bestelt, kan Bouwbak deze morgenochtend al plaatsen, als u dat wilt. Natuurlijk kunt u ook langer van tevoren een afvalcontainer plaatsen. Dat is wel zo ontspannen.

Vaak denken mensen dat het huren van een afvalcontainer duur is, maar niets is minder waar. Bouwbak hanteert namelijk heel aantrekkelijke all-inprijzen. Deze prijzen zijn afhankelijk van het soort afval en van het formaat van de afvalcontainer. Welke afvalcontainer u ook kiest, u betaalt altijd een vast, laag bedrag. Bouwbak doet niet aan aparte tarieven voor het aanvoeren of afvoeren van een container. Evenmin rekent Bouwbak verwerkingskosten, administratiekosten, reserveringskosten of borg. U betaalt alleen een eenmalig, laag, vast bedrag. Punt. En als u klaar bent en wilt dat de afvalcontainer wordt opgehaald dan is één telefoontje naar Bouwbak voldoende.

Afvalsoorten

Het is cruciaal dat u de juiste afvalcontainer kiest, dus de afvalcontainer die hoort bij het soort afval dat u aanlevert. Bouwbak onderscheidt, net als alle andere afvalverwerkers in Nederland, de volgende categorieën afval:

  • groenafval; 
  • houtafval; 
  • grondafval; 
  • dakafval; 
  • schoon puin; 
  • grofvuil en; 
  • bouw- en sloopafval. 

Vragen?

Het kiezen van de juiste afvalcontainer is lastig. Hoeveel afval heeft u eigenlijk en wat voor soort afval is het? Is het grofvuil, schoon puin of bouw- en sloopafval? Het onderscheid is vaak niet zo eenvoudig. Daarom staat Bouwbak altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen om de juiste keuze te maken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Een afvalcontainer van Bouwbak
Bij Bouwbak kunt u als particulier terecht voor het probleemloos huren van een afvalcontainer. Bestel snel uw afvalcontainer en ervaar het gemak!

Terug naar boven