Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Den Bosch

Bent u op zoek naar een afvalcontainer in Den Bosch of omstreken? Bouwbak heeft de perfecte oplossing! Of u nu aan het verbouwen bent, gaat slopen of de tuin onder handen neemt, bij Bouwbak kunt u terecht voor de juiste afvalcontainer. En dat voor een vaste all-in prijs en zonder borg bij vier weken huur. Het plaatsen en afvoeren van de container is inbegrepen. Kies hieronder de geschikte afvalcontainer voor uw klus. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak container huren Den Bosch

Wilt u uw huis of tuin verbouwen of renoveren? Dan is het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak een slimme keuze. Een klus kan namelijk zorgen voor een hoop afval dat dagelijks naar een afvalbrengstation, zoals Milieustraat Treurenburg, gebracht moet worden. Dit kan echter onnodig tijdrovend zijn.

Met een afvalcontainer van Bouwbak kunt u uw afval direct in de container bij u thuis deponeren. Ongeacht waar u woont in Den Bosch en omstreken: Bouwbak biedt containers voor iedere afvalsoort en staat voor u klaar. Bekijk snel ons assortiment en huur de perfecte container voor uw klus!

Gemak en lage kosten

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele afvalverwerker voor uw klus? Bouwbak heeft meer dan twintig jaar ervaring in het verhuren van afvalcontainers en is dé partner die u zoekt. Wij maken het huren van een afvalcontainer niet alleen betaalbaar, maar ook gemakkelijk. Via onze website kunt u snel en makkelijk uw bestelling plaatsen. Kies de gewenste afvalcontainer, vul het afleveradres in en selecteer het moment van aflevering. Zo simpel is het!

Maakt u zich zorgen over de kosten? Dat is niet nodig. Bij Bouwbak hanteren we lage all-in tarieven. Voor een vast bedrag huurt u vier weken een afvalcontainer. Er zijn geen extra kosten voor verwerking, aan- en afvoer of borg. Bovendien kunt u bij ons terecht in diverse steden, waaronder Tilburg, Nijmegen en Eindhoven. Of u nu in de stad woont of op het platteland, Bouwbak staat voor u klaar om uw klus te ontzorgen!

Soorten afval

Als u een afvalcontainer wilt huren bij ons, is het belangrijk voor welk type afval u er een zou willen huren. U kunt een container huren voor de volgende afvalsoorten:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil en
  • bouw- en sloopafval

Omdat er voor elk type afval andere verwerkingskosten gelden is het cruciaal dat u de juiste afvalcontainer huurt.

Hulp nodig?

Twijfelt u over welk type afvalcontainer u nodig heeft voor uw renovatieproject? Dan kunt u rekenen op het advies van Bouwbak. Als ervaren verhuurder van afvalcontainers kunnen wij u helpen bij het kiezen van de juiste container voor uw afval.

Neem contact op met Bouwbak voor deskundig advies. Bel ons op 0800 - 268 92 25 of stuur ons een e-mail op info@bouwbak.nl. Kijk ook op onze website voor ons assortiment aan afvalcontainers.

Terug naar boven