Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Nijmegen

Heeft u plannen om binnenkort te gaan verbouwen in huis of in de tuin? Maak het uzelf gemakkelijk en huur een afvalcontainer bij Bouwbak. Wij hebben containers beschikbaar voor iedere afvalsoort in heel Nijmegen en omgeving. Bovendien betaalt u bij ons een vaste all-in prijs en rekenen wij geen borg bij een huur van vier weken. Het plaatsen en afvoeren van de container is inbegrepen. Bekijk ons aanbod nu. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak huren in Nijmegen en omstreken

Wanneer u van plan bent om te gaan verbouwen of renoveren, komt er veel bij kijken, waaronder het afval dat vrijkomt. En vaak komt er meer afval vrij dan u denkt. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om het afval zelf weg te brengen naar een milieustraat in de buurt, zoals bij milieustraat DAR aan de Kanaalstraat 401 in Nijmegen. Maar omdat u vaak al zo druk bezig bent met de verbouwing, kan het fijner zijn om een container vlak voor uw deur te laten plaatsen. Bouwbak doet dit graag voor u! Wij plaatsen de afvalcontainer vlak bij uw deur, zodat u zich volledig kunt richten op de verbouwing of renovatie.

Doordat Bouwbak de afvalcontainer vlak bij uw deur plaatst, kunt u heel eenvoudig uw afval deponeren. Zodra uw verbouwing klaar is, halen wij de container weer op. Uw afval zal dan volledig volgens de geldende regelgeving worden verwerkt. Of u nu in Apeldoorn, Arnhem of ergens anders in Nederland woont: Bouwbak staat voor u klaar om u te helpen. Dus ook in de dorpen buiten de stad. Voor ons geen probleem.

Makkelijk en goedkoop container huren

Bouwbak heeft meer dan twintig jaar ervaring in het verhuren van afvalcontainers en is de betrouwbare en professionele afvalverwerker voor alle klussers. Wij maken het huren van een afvalcontainer betaalbaar en makkelijk. Bij Bouwbak kunt u erop vertrouwen dat uw afval op een verantwoorde wijze wordt verwerkt en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het afvoeren ervan.

Het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak is zeer eenvoudig. Via onze website kunt u makkelijk uw bestelling plaatsen. Selecteer de afvalcontainer naar keuze, vul het afleveradres in en kies het moment van aflevering. Zo regelt u binnen enkele minuten de afvoer van uw afval. U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport van de afvalcontainer, dit wordt allemaal voor u geregeld.

Bij Bouwbak hanteren wij zeer lage all-in tarieven. U betaalt alleen het vaste, afgesproken bedrag en er komen geen andere kosten bij kijken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Kortom, huur uw afvalcontainer bij Bouwbak en u bent verzekerd van een betrouwbare en voordelige oplossing voor uw afval.

Soorten afval

Als u een afvalcontainer wilt huren bij ons, is het belangrijk voor welk type afval u er een zou willen huren. U kunt een container huren voor de volgende afvalsoorten:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil en
  • bouw- en sloopafval

Omdat er voor elk type afval andere verwerkingskosten gelden is het cruciaal dat u de juiste afvalcontainer huurt.

Vraag?

Bent u aan het verbouwen of renoveren en weet u niet precies welk type afval er vrijkomt? Bij Bouwbak helpen we u graag verder. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor gratis advies via telefoonnummer 0800 - 268 92 25 of stuur een mail naar info@bouwbak.nl. Ook als u twijfelt over het formaat van de afvalcontainer, staan we voor u klaar.

Bekijk ons ruime assortiment van afvalcontainers hierboven en bestel eenvoudig de container die u nodig heeft. Als u voor 23:59 uur uw afvalcontainer bestelt, dan plaatsen wij de container desgewenst de volgende ochtend nog op de door u gewenste locatie. Zo kunt u direct aan de slag met het afvoeren van uw afval en hoeft u niet te wachten.

Terug naar boven