Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Apeldoorn

Wilt u een container huren in Apeldoorn en omgeving? Zoek dan niet verder, want Bouwbak heeft de juiste afvalcontainers. Of u nu gaat verbouwen, slopen of aan de slag gaat in de tuin: Bouwbak verhuurt de perfecte container voor iedere afvalsoort. Extra ideaal: u betaalt een vaste prijs en bij vier weken huur rekenen wij geen borg. Het plaatsen en afvoeren van de afvalcontainers is hierbij inbegrepen, dus u heeft geen plotselinge extra kosten. Kies hieronder de juiste afvalcontainer voor uw afvalsoort. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Uw ideale container huren in Apeldoorn

Bij een verbouwing in huis of renovatie van de tuin komt veel afval kijken, maar ook veel regelwerk. Daarom maken we het u gemakkelijker. Met een afvalcontainer voor de deur verloopt uw klus sneller en soepeler. Al helemaal gezien wij de container voor u neerzetten, ophalen en legen. Hiermee bespaart u tijd en moeite en hoeft u niet zelf naar de milieustraat te rijden.

Of u nu in het centrum van Apeldoorn woont, in de wijken De Maten of Zuidbroek, of ergens anders in de omgeving van Apeldoorn: Bouwbak helpt u graag met uw verbouwings- of renovatieproject.

Wilt u een afvalcontainer huren in Apeldoorn of omgeving? Bekijk dan snel het aanbod van Bouwbak.

Verschillende soorten afval

Wist u dat er vele soorten afval bestaan die afzonderlijk moeten worden verwerkt? Zo maken we onderscheid tussen bijvoorbeeld bouwafval, grofvuil en schoon puin. Ook voor het afvoeren van houtresten, groen en grond worden er aparte containers gebruikt. Wij geven u graag advies op maat, omdat iedere situatie een andere aanpak vereist. Op de website vindt u alle containers overzichtelijk bij elkaar.

Bekijk het overzicht hieronder voor de meest gebruikte containers door andere klussers. De containers worden geleverd in verschillende formaten die uiteenlopen van van 3m³ tot 15m³ per container. Er is ook de mogelijkheid tot het huren van een 10m³ afsluitbare container.

Een container op maat huren

Bent u op zoek naar de juiste afvalcontainer in Amsterdam, neem dan contact op met onze specialisten via het mailadres info@bouwbak.nl Of bel naar 0800 - 268 92 25.

Terug naar boven