Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Arnhem

Bent u bezig met het plannen van een verbouwing in huis of in de tuin? Denk dan ook aan waar u uw afval kunt laten. Bouwbak heeft de juiste afvalcontainers voor iedere klus en ieder afvaltype. Wij hanteren een vaste all-in prijs en rekenen geen borg bij een huur van minimaal vier weken. Het plaatsen en afvoeren van de container is inbegrepen. We plaatsen de container overal: of u nu in de stad van Arnhem zelf woont, of in de omgeving. Neem een kijkje in ons aanbod en maak het uzelf gemakkelijk tijdens uw verbouwingsproject. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Uw ideale container huren in Arnhem en omgeving

Bij een verbouwing of renovatie komt altijd afval vrij. Het wegbrengen van dit afval naar een van de twee afvalbrengstations in Arnhem kan aardig wat tijd kosten, zeker bij een grote verbouwing. Ook leidt het af van de verbouwing of renovatie zelf. Gelukkig is er een oplossing: het huren van een afvalcontainer van Bouwbak.

Bouwbak plaatst de afvalcontainer op de door u gewenste locatie, bijvoorbeeld vlak voor uw huis. Zo kunt u al uw afval eenvoudigweg in de container gooien, zonder gedoe met aanhangwagens en weegbruggen. Wanneer u klaar bent met uw klus, wordt de afvalcontainer weer door ons opgehaald. Het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak is niet alleen gemakkelijk, maar ook voordelig. Bouwbak hanteert zeer lage all-in tarieven. Voor een vast bedrag heeft u 4 weken een afvalcontainer bij uw huis staan, zonder extra kosten voor verwerking, aan- en afvoer of borg. En niet alleen in Arnhem, maar ook in andere steden zoals Nijmegen en Apeldoorn kunt u bij Bouwbak terecht. Woont u in een dorp in de buurt? Geen probleem, wij plaatsen onze containers overal.

Eenvoudig een container huren

Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring als het gaat om het verhuren van afvalcontainers. Wij zijn dé betrouwbare en professionele afvalverwerker voor alle klussers. Huur uw afvalcontainer bij Bouwbak, want wij maken het huren van een afvalcontainer betaalbaar en makkelijk.

Via deze website kunt u gemakkelijk een afvalcontainer huren. U kunt uw bestelling makkelijk online plaatsen. Selecteer hiervoor de afvalcontainer naar keuze, vul daarna het afleveradres voor de afvalcontainer in en kies tenslotte het moment dat wij de afvalcontainer moeten afleveren. Zo eenvoudig is het!

Soorten afval

Als u een afvalcontainer wilt huren bij ons, is het belangrijk voor welk type afval u er een zou willen huren. U kunt een container huren voor de volgende afvalsoorten:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil en
  • bouw- en sloopafval

Omdat er voor elk type afval andere verwerkingskosten gelden is het cruciaal dat u de juiste afvalcontainer huurt.

Als u niet zeker bent over het type afval dat bij uw verbouwing vrijkomt, dan kunt u advies vragen bij Bouwbak. Bouwbak is als ervaren verhuurder van afvalcontainers in staat om u te helpen. Het afvoeren van bouwafval kan dus gemakkelijk en voordelig zijn met een afvalcontainer van Bouwbak. Maak het uzelf makkelijk en concentreer u op het afronden van uw verbouwing of renovatie, terwijl Bouwbak het afval voor u afvoert.

Vraag?

Bel ons gerust op 0800 - 268 92 25 of stuur een mail naar info@bouwbak.nl voor een vrijblijvend advies.

Bekijk onze afvalcontainers en bestel de container die u nodig heeft. Als u voor 23:59 uur uw afvalcontainer bestelt, kan deze desgewenst de volgende ochtend al worden geplaatst!

Terug naar boven