Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Deventer

Een container huren in Deventer die voor uw huis staat? Dat klinkt als de ideale oplossing voor uw verbouwing! Bouwbak verhuurt de perfecte container voor iedere afvalsoort. U betaalt een vaste all-in prijs en bij vier weken huur rekenen wij geen borg. Het plaatsen en afvoeren van de afvalcontainers is inbegrepen. Dus huur uw container in Deventer en omstreken bij Bouwbak! Kies hieronder de juiste afvalcontainer voor uw afvalsoort. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak container huren Deventer

Overweegt u een verbouwing of renovatie in huis? Of heeft u plannen om uw tuin te renoveren? Dan is het een goed idee om een afvalcontainer te huren bij Bouwbak. Want met een afvalcontainer voor de deur verloopt uw klus sneller en soepeler. En dat hoeft niet eens duur te zijn!

Een verbouwing of renovatie zorgt voor een constante stroom aan afval. U kunt dit afval elke dag afvoeren naar een afvalbrengstation, zoals het Circulus Recycleplein aan de Westfalenstraat. Dit kan alleen aardig wat gedoe en tijd in beslag nemen. Dat kan slimmer! Want met een afvalcontainer van Bouwbak deponeert u uw afval gewoon in de afvalcontainer vlak bij uw deur. En als uw verbouwing of renovatie is afgerond, dan wordt de afvalcontainer afgevoerd en wordt het afval verwerkt. Of u nu woont in de binnenstad van Deventer, in Apeldoorn daartussen in een dorp woont: Bouwbak helpt u graag met uw verbouwing of renovatie. Bekijk snel ons aanbod!

Gemak en lage kosten

Bouwbak heeft meer dan 20 jaar ervaring in het verhuren van afvalcontainers aan particulieren en bedrijven. Het belangrijkste voor hen is het bieden van gemak en lage kosten voor hun klanten. Het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak is eenvoudig. U kiest de gewenste container, het afleveradres en het tijdstip van aflevering. Zo kunt u snel aan de slag met uw verbouwing of renovatie.

En maakt u zich geen zorgen over de kosten, want Bouwbak hanteert zeer lage all-in tarieven. Voor een vast bedrag heeft u een afvalcontainer voor vier weken. Er zijn geen extra kosten voor verwerking, aan- en afvoer, of borg. Zo kunt u zonder onverwachte kosten werken aan uw project.

Soorten afval om rekening mee te houden bij een container huren

Een afvalcontainer huren zonder problemen begint met het bepalen van het type afval dat u wilt afvoeren. Hieronder zijn de verschillende soorten afval die worden onderscheiden:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil
  • bouw- en sloopafval

Omdat er voor elk type afval andere verwerkingskosten gelden is het cruciaal dat u de juiste afvalcontainer huurt.

Wij helpen u graag

Als u niet zeker weet welk type afval vrijkomt bij uw verbouwing, is het verstandig om advies in te winnen. Bouwbak kan u hierbij helpen. Als ervaren verhuurder van afvalcontainers hebben zij de kennis en expertise om u te adviseren over het type afvalcontainer dat het beste bij uw verbouwing past.

Neem contact op met Bouwbak en profiteer van hun deskundige advies. Bel ons gerust op 0800 - 268 92 25 of stuur een mail naar info@bouwbak.nl voor een vrijblijvend advies.

Terug naar boven