Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Tilburg

Een verbouwing van het huis of de tuin, dat brengt veel afval met zich mee. Heeft u al nagedacht over een container huren om uw afval in te verzamelen? Bouwbak verhuurt de perfecte container voor iedere afvalsoort. U betaalt een vaste all-in prijs en bij vier weken huur rekenen wij geen borg. Het plaatsen en afvoeren van de afvalcontainers is hierbij inbegrepen, waar in Tilburg dan ook. Kies hieronder de juiste afvalcontainer voor uw afvalsoort. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak huren in Tilburg

Gaat u uw huis verbouwen? Of heeft u plannen om uw tuin te renoveren? Dan is het een goed idee om een afvalcontainer te huren bij Bouwbak. Want met een afvalcontainer voor de deur verloopt uw klus sneller en soepeler.

Een verbouwing of renovatie genereert een constante stroom afval. U kunt dit afval elke dag afvoeren naar een afvalbrengstation. Maar het is een heel gedoe om dagelijks met de aanhangwagen het afval af te voeren naar de milieustraat van Albion aan de Caledoniastraat 13 in Tilburg. Dat kan slimmer! Want met een afvalcontainer van Bouwbak deponeert u uw afval gewoon in de afvalcontainer vlak bij uw deur. En als uw verbouwing of renovatie is afgerond, dan wordt de afvalcontainer opgehaald, afgevoerd en wordt het afval verwerkt.

Inwoners van de gemeente Tilburg betalen per kilo voor ongesorteerd bouw- en sloopafval en restafval. Ook kunnen de kosten oplopen van het heen-en-weer rijden wanneer u verbouwt. Daarom kan Bouwbak een uitkomst zijn wanneer u grote hoeveelheden afval heeft door uw verbouwing. Woont u buiten Tilburg? Geen probleem, wij leveren overal. Zo ook in bijvoorbeeld Eindhoven en Den Bosch.

Gemak en lage kosten

Wij hebben inmiddels meer dan twintig jaar ervaring met het verhuren van afvalcontainers. Dit, aan particulieren en bedrijven. Het belangrijkste voor u bij het verhuren van afvalcontainers zijn gemak en lage kosten. Dit waarborgen wij dan ook.

Bouwbak maakt het huren van een afvalcontainer zeer gemakkelijk. Wel zo fijn als u al druk bent met verbouwen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel via deze webpagina vastleggen. U kiest hierboven eerst de gewenste container, dan het adres waar we hem mogen afleveren en tenslotte het moment van afleveren. Zo gepiept. Maakt u zich zorgen over de kosten? Wees gerust, want Bouwbak hanteert zeer lage all-in tarieven. Voor een vast bedrag heeft u voor vier weken een afvalcontainer bij uw huis staan.

Bouwbak rekent geen verwerkingskosten, geen aan- en afvoerkosten en geen borg. U betaalt alleen het vaste, afgesproken bedrag. Ideaal!

Soorten afval om rekening mee te houden bij een container huren

Als u een afvalcontainer wilt huren bij ons, is het belangrijk voor welk type afval u er een zou willen huren. U kunt een container huren voor de volgende afvalsoorten:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil
  • bouw- en sloopafval

Omdat er voor elk type afval andere verwerkingskosten gelden is het cruciaal dat u de juiste afvalcontainer huurt.

Heeft u nog een vraag?

Bij Bouwbak kunt u kiezen uit afvalcontainers met een inhoud van 3 m3, 6 m3, 10 m3 of 15 m3. Weet u niet welk formaat u nodig heeft? Bel ons gerust op 0800 - 268 92 25 of stuur een mail naar info@bouwbak.nl voor een vrijblijvend advies. Bestelt u voor 23:59 uur, dan kan de afvalcontainer de volgende ochtend al worden geplaatst!

Terug naar boven