Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Eindhoven

Bent u toevallig aan het verbouwen in huis of in de tuin? Dan heeft u vast veel afval waar u vanaf moet. Bouwbak heeft de juiste afvalcontainers voor iedere afvalsoort. Wij bieden een all-in prijs en bij vier weken huur is er geen borg vereist. Het plaatsen en afvoeren van de container is inbegrepen. Dit geldt voor iedereen in Eindhoven zelf, en daarbuiten. Neem een kijkje in ons aanbod. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Container huren in Eindhoven

Wanneer u van plan bent om te gaan verbouwen of renoveren, komt er veel bij kijken, waaronder het afval dat vrijkomt. En vaak komt er meer afval vrij dan u denkt. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om het afval zelf weg te brengen naar een milieustraat in de buurt, zoals aan de Achtseweg Noord 41 in Eindhoven. Maar omdat u vaak al zo druk bezig bent met de verbouwing, kan het fijner zijn om een container vlak voor uw deur te laten plaatsen. Bouwbak doet dit graag voor u! Wij plaatsen de afvalcontainer vlak bij uw deur, zodat u zich volledig kunt richten op de verbouwing of renovatie.

Doordat Bouwbak de afvalcontainer vlak bij uw deur plaatst, kunt u heel eenvoudig uw afval deponeren. Zodra uw verbouwing klaar is, geeft u ons een seintje en halen wij de container weer op. Uw afval zal dan volledig volgens de geldende regelgeving worden verwerkt. Of u nu in Eindhoven, Breda, Tilburg of ergens anders in Noord-Brabant woont: Bouwbak staat voor u klaar om u te helpen.

Gemak en lage kosten

Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in het verhuren van afvalcontainers en zijn dé betrouwbare en professionele afvalverwerker voor alle klussers. Huur uw afvalcontainer bij Bouwbak en maak het huren van een afvalcontainer betaalbaar en gemakkelijk.

Via onze website kunt u eenvoudig een afvalcontainer huren. Selecteer de gewenste afvalcontainer, vul het afleveradres in en kies het moment van levering. Zo simpel is het!

Zorgen over de kosten zijn nergens voor nodig, omdat Bouwbak zeer lage all-in tarieven hanteert. Voor een vast bedrag huurt u een afvalcontainer. Er zijn geen extra kosten, u betaalt alleen het afgesproken bedrag. Bij plaatsen hiervoor de container, halen hem weer op en verwerken het afval.

Soorten afval

Als u een afvalcontainer wilt huren bij ons, is het van belang dat u kiest voor welk type afval u er een zou willen huren. U kunt een container huren voor de volgende afvaltypes:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil en
  • bouw- en sloopafval

Omdat er voor elk type afval andere verwerkingskosten gelden is het cruciaal dat u de juiste afvalcontainer huurt.

Bij Bouwbak bieden we afvalcontainers te huur aan met inhoudsmaten van 3 m3, 6 m3, 10 m3 of 15 m3. Weet u niet hoeveel afval u moet afvoeren? Dan kunt u ook bij Bouwbak terecht voor deskundig advies.

Neem gerust contact met ons op via 0800 - 268 92 25 of stuur een e-mail naar info@bouwbak.nl voor vrijblijvend advies.

Bekijk onze afvalcontainers en bestel de container die u nodig heeft. Als u vóór 23:59 uur uw afvalcontainer bestelt, kan deze indien gewenst de volgende ochtend al worden geplaatst!

Terug naar boven