Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Breda

Wilt u een afvalcontainer huren in Breda of omstreken? Bouwbak heeft een uitgebreid assortiment afvalcontainers voor elke klus, van verbouwen tot tuinieren. Wij bieden een vaste all-in prijs en u hoeft geen borg te betalen bij vier weken huur. Het plaatsen en afvoeren van de afvalcontainers is bij ons altijd inbegrepen. Bekijk ons aanbod hieronder en kies de juiste afvalcontainer voor uw klus. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak huren in Breda

Als u van plan bent om te gaan verbouwen of renoveren, moet u zich wel realiseren dat er veel bij komt kijken, waaronder het afval. Vaak komt er meer afval vrij dan u denkt. U kunt er dan natuurlijk voor kiezen om het afval zelf weg te brengen naar een milieustraat in de buurt. Maar tijdens een verbouwing heeft u het al druk genoeg. Het is dan fijner om een container vlak voor uw deur te laten plaatsen, en Bouwbak doet dit graag voor u! Wij plaatsen de afvalcontainer vlak bij de deur, zodat u zich volledig kunt focussen op de verbouwing of renovatie.

Doordat Bouwbak de afvalcontainer vlak bij uw deur plaatst, kunt u heel eenvoudig uw afval deponeren. En zodra uw verbouwing klaar is, hoeft u alleen maar een seintje te geven en halen wij de container weer op! Uw afval wordt volledig volgens de regelgeving verwerkt, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Of u nu in Breda, Tilburg of Roosendaal woont: Bouwbak staat voor u klaar.

Een verbouwing of renovatie genereert een constante stroom afval, en zelfs een kleine verbouwing levert al snel meer dan 1 kubieke meter afval op. Dit kunt u natuurlijk op en neer langsbrengen bij de milieustraat aan de Spinveld 9, maar dit kost veel tijd en energie wat u waarschijnlijk beter kunt steken in uw verbouwing. Daarom kan een container huren bij Bouwbak de uitkomst zijn! Wist u dat u bij ons ook een container kunt huren in andere delen van Noord-Brabant? Bekijk snel ons aanbod en laat ons u helpen bij uw verbouwing of renovatie!

Makkelijk en goedkoop container huren

Met meer dan twintig jaar ervaring in het verhuren van afvalcontainers zijn wij de betrouwbare en professionele afvalverwerker voor iedere klusser. Bij Bouwbak maken wij het huren van een afvalcontainer betaalbaar en eenvoudig. Via onze website kunt u gemakkelijk een afvalcontainer huren. Kies de afvalcontainer van uw keuze, vul het afleveradres in en selecteer het gewenste aflevermoment. Zo simpel is het!

Maakt u zich zorgen over de kosten? Bij Bouwbak hanteren wij zeer lage all-in tarieven. Voor een vast bedrag huurt u al vier weken lang een afvalcontainer. Er komen geen extra kosten bij, u betaalt alleen het afgesproken bedrag. Wij begrijpen namelijk dat u zich op de klus wilt richten en niet bezig wilt zijn met bijkomende kosten.

Kies voor Bouwbak en u bent verzekerd van een snelle en betrouwbare levering van uw afvalcontainer. Wij staan voor u klaar in heel Nederland, van Eindhoven tot Amsterdam en Groningen. Huur vandaag nog uw afvalcontainer bij Bouwbak en maak uw klus een stuk makkelijker!

Soorten afval

Als u een afvalcontainer wilt huren bij ons, is het belangrijk voor welk type afval u er een zou willen huren. U kunt een container huren voor de volgende afvalsoorten:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil en
  • bouw- en sloopafval

Omdat er voor elk type afval andere verwerkingskosten gelden is het cruciaal dat u de juiste afvalcontainer huurt.

Wij helpen u graag

Bouwbak biedt afvalcontainers in verschillende maten aan, namelijk 3 m3, 6 m3, 10 m3 en 15 m3. Twijfelt u over welke maat afvalcontainer u nodig heeft? Bij Bouwbak kunt u altijd rekenen op een deskundig advies.

Voor advies kunt u ons gerust bellen op 0800 - 268 92 25 of een e-mail sturen naar info@bouwbak.nl.

Terug naar boven