Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Roosendaal

Voor een afvalcontainer in Roosendaal of omgeving hoeft u niet verder te zoeken! Bouwbak heeft de juiste oplossing voor al uw afvalsoorten, of u nu gaat verbouwen, slopen of de tuin aanpakt. U betaalt bij Bouwbak een vaste all-in prijs zonder borg bij vier weken huur. Bovendien is het plaatsen en afvoeren van de container inbegrepen. Kies hieronder de geschikte afvalcontainer voor uw project. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak huren Roosendaal

Bij een verbouwing of renovatie komt er vaak veel afval vrij. Het afvoeren van dit afval kan een tijdrovend en kostbaar proces zijn, vooral als u geen ervaring hebt met het wegbrengen van afval. Gelukkig biedt Bouwbak de perfecte oplossing: het huren van een afvalcontainer voor uw project.

Met een afvalcontainer van Bouwbak kunt u al uw afval eenvoudigweg in de container gooien, zonder gedoe met aanhangwagens en weegbruggen. Het enige wat u hoeft te doen, is de container op de door u gewenste locatie te plaatsen en het afval erin te deponeren. Wanneer u klaar bent met uw klus, wordt de container weer door ons opgehaald en het afval wordt verwerkt. Het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak is niet alleen gemakkelijk, maar ook voordelig. Bouwbak hanteert zeer lage all-in tarieven. Voor een vast bedrag heeft u 4 weken een afvalcontainer bij uw huis staan, zonder extra kosten voor verwerking, aan- en afvoer of borg.

Gemakkelijk en goedkoop container huren

Bouwbak biedt afvalcontainers voor alle soorten afval, van puin en hout tot groenafval en bouw- en sloopafval. Onze containers variëren in grootte van 3 m3 tot 15 m3, dus we hebben altijd de juiste container voor uw klus. Of u nu in het centrum van Roosendaal of een dorp in de buurt woont, Bouwbak is de beste keuze voor het huren van een afvalcontainer. Ook in steden in de buurt zoals Breda leveren wij containers.

Bij Bouwbak begrijpen we dat een verbouwing of renovatie al duur genoeg kan zijn. Daarom hebben we zeer scherpe tarieven voor het huren van onze afvalcontainers. U betaalt een vast bedrag voor 4 weken huur en daarbij zijn alle kosten inbegrepen, inclusief de verwerking van het afval. Zo kunt u zich concentreren op uw project, terwijl wij het afval voor u afvoeren en verwerken.

Soorten afval

Als u een afvalcontainer wilt huren bij ons, is het belangrijk voor welk type afval u er een zou willen huren. U kunt een container huren voor de volgende afvalsoorten:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil en
  • bouw- en sloopafval

Omdat er voor elk type afval andere verwerkingskosten gelden is het cruciaal dat u de juiste afvalcontainer huurt.

Wij helpen u graag

Als u niet zeker weet welke afvalcontainer u nodig heeft voor uw verbouwing, kan Bouwbak u helpen. Als deskundige verhuurder van afvalcontainers hebben wij de kennis om u te adviseren over het juiste type container. Als u voor 23:59 uur bestelt, kan de container indien gewenst de volgende dag al worden geleverd.

Neem contact op met Bouwbak voor advies. Bel ons op 0800 - 268 92 25 of stuur een e-mail naar info@bouwbak.nl. Op onze website kunt u ons aanbod aan afvalcontainers bekijken en uw container bestellen.

Terug naar boven