Rolbak huren

Bij Bouwbak.nl kunt u terecht voor rolbakken vanaf 80 liter tot en met 1700 liter. Geen enkel bedrijf is hetzelfde daar speelt Bouwbak.nl op in. Wij voorzien u van advies op maat. Bij ons kunt u geheel vrijblijvend het contactformulier invullen en dan nemen wij de volgende werkdag contact met u op.

U kunt bij Bouwbak.nl eenvoudig en snel een rolbak huren voor uw onderneming. Wist u dat wij de rolcontainers voor bedrijfsafval in heel Nederland leveren? Goed om te weten natuurlijk! Wij verhuren verschillende soorten rolcontainers tegen zeer lage tarieven.

Lees verder
Klantenbeoordeling 8,8/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Vaste prijs en duidelijkheid

Wij houden van duidelijkheid, daarom hanteren wij een vaste prijs. U huurt bij ons een rolbak door middel van een abonnement. Dit abonnement bestaat uit de rolcontainer, het ophalen van het bedrijfsafval, maar ook het verwerken ervan. U kunt per maand of per kwartaal betalen, één vaste prijs, duidelijkheid, u weet waar u aan toe bent.

Abonnement op maat

Bij Bouwbak.nl kunt u een abonnement tussentijds gratis aan laten passen. U kunt de ledigingsfrequentie aanpassen naar meer of minder ledigingen. U kunt eenvoudig een extra rolcontainer huren en/of uw huidige rolcontainer omwisselen voor een grotere of kleinere. Bij Bouwbak.nl kunt u zelfs kiezen om de container op afroep te laten legen!!

Heeft u hulp nodig?

Dan heeft u ons nu gevonden. Bouwbak.nl heeft een eigen klantenservice en wij zijn op werkdagen goed bereikbaar. Wij geven u graag advies op maat over onze rolcontainers. Tevens kunnen wij u helpen bij het plaatsen van een bestelling en staan wij u graag te woord om uw overige vragen te beantwoorden.

Terug naar boven