Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Rolbak huren

Bij Bouwbak.nl kunt u terecht voor rolbakken vanaf 80 liter tot en met 1700 liter. Geen enkel bedrijf is hetzelfde daar speelt Bouwbak.nl op in. Wij voorzien u van advies op maat. Bij ons kunt u geheel vrijblijvend het contactformulier invullen en dan nemen wij de volgende werkdag contact met u op.

U kunt bij Bouwbak.nl eenvoudig en snel een rolbak huren voor uw onderneming. Wist u dat wij de rolcontainers voor bedrijfsafval in heel Nederland leveren? Goed om te weten natuurlijk! Wij verhuren verschillende soorten rolcontainers tegen zeer lage tarieven. Lees verder

Vaste prijs en duidelijkheid

Wij houden van duidelijkheid, daarom hanteren wij een vaste prijs. U huurt bij ons een rolbak door middel van een abonnement. Dit abonnement bestaat uit de rolcontainer, het ophalen van het bedrijfsafval, maar ook het verwerken ervan. U kunt per maand of per kwartaal betalen, één vaste prijs, duidelijkheid, u weet waar u aan toe bent.

Abonnement op maat

Bij Bouwbak.nl kunt u een abonnement tussentijds gratis aan laten passen. U kunt de ledigingsfrequentie aanpassen naar meer of minder ledigingen. U kunt eenvoudig een extra rolcontainer huren en/of uw huidige rolcontainer omwisselen voor een grotere of kleinere. Bij Bouwbak.nl kunt u zelfs kiezen om de container op afroep te laten legen!!

Heeft u hulp nodig?

Dan heeft u ons nu gevonden. Bouwbak.nl heeft een eigen klantenservice en wij zijn op werkdagen goed bereikbaar. Wij geven u graag advies op maat over onze rolcontainers. Tevens kunnen wij u helpen bij het plaatsen van een bestelling en staan wij u graag te woord om uw overige vragen te beantwoorden.

Terug naar boven