Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Lelystad

Wilt u een container huren in Lelystad of omgeving? Of u nu gaat slopen, verbouwen of aan de slag moet in de tuin, wij verhuren de juiste container voor iedere afvalsoort. U betaalt een vaste all-in prijs en bij vier weken huur rekenen wij geen borg. Het plaatsen en afvoeren van de containers is inbegrepen. Kies hieronder de juiste bouwbak voor uw afvalsoort. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak afvalcontainer te huur in Lelystad

Lelystad is dynamisch en ondernemend. Geen wonder dat er zo veel huizen worden verbouwd en tuinen worden gerenoveerd in deze nog jonge gemeente in de Flevopolder. Bij verbouwingen en renovaties komt afval vrij en dit afval moet worden afgevoerd. U kunt dit afval natuurlijk zelf wegbrengen naar het afvalbrengstation van HVC aan de Zeeasterstraat in Lelystad. Maar een verbouwing of renovatie van enige omvang levert al snel tonnen aan afval op. Het zelf afvoeren van dit afval is zwaar werk en het kost ook veel tijd. Zeker als u dagelijks heen-en-weer moet rijden om al het afval af te voeren. Daarom kiezen veel mensen in Lelystad voor een afvalcontainer van Bouwbak.

Want Bouwbak plaatst een afvalcontainer in de nabijheid van de plek waar u de verbouwing of renovatie uitvoert. Zo kunt u snel en eenvoudig uw afval kwijt. Bent u klaar met uw klus, dan is één telefoontje voldoende om de afvalcontainer op te laten halen. Zo kunt u zich 100% richten op uw verbouwing of renovatie, terwijl Bouwbak zich richt op het afvoeren en verwerken van uw afval. Op deze manier kunt u uw klus snel afronden, zonder gedoe met afval. En door de aantrekkelijke tarieven van Bouwbak is het huren van een afvalcontainer ook voor u interessant! Wist u dat u ook een container kan huren in Emmeloord of Almere? Bekij snel ons aanbod!

Gemak en lage kosten

Iedereen kan een afvalcontainer huren bij Bouwbak en dat is simpeler dan u denkt. Allereerst kiest u hierboven op deze pagina de afvalcontainer die u nodig heeft. Daarna vult u de gewenste locatie van de afvalcontainer in en tenslotte vult u in wanneer de afvalcontainer geplaatst moet worden. Zo eenvoudig is het om uw verbouwing of renovatie sneller te laten verlopen.

Bouwbak rekent voor een afvalcontainer een vaste, lage prijs, afhankelijk van het soort afval dat u erin deponeert en afhankelijk van de grootte van de afvalcontainer. Voor dit vaste bedrag krijgt u 4 weken lang de beschikking over een eigen afvalcontainer. U hoeft dus niet apart te betalen voor het aanvoeren van de afvalcontainer of voor het afvoeren ervan. U hoeft ook niet apart te betalen voor de verwerkingskosten en Bouwbak hanteert ook geen borg of statiegeld op de afvalcontainers. Nee, u betaalt gewoon één vast bedrag, zonder aanvullende kosten. 

Bent u klaar met uw verbouwing of renovatie? Dan is één telefoontje voldoende om de afvalcontainer weer op te laten halen.

Afvalsoorten

Het is essentieel dat u de juiste afvalcontainer kiest, dus de afvalcontainer die hoort bij het soort afval dat u aanlevert. Bouwbak hanteert, net als elke afvalverwerker in Nederland, de volgende soorten afval:

  • groenafval; 
  • houtafval; 
  • grondafval; 
  • dakafval; 
  • schoon puin; 
  • grofvuil en; 
  • bouw- en sloopafval. 

Heeft u vragen?

Bouwbak begrijpt dat het lastig is om van tevoren de juiste afvalcontainer te moeten kiezen. Daarom staan de mensen van Bouwbak voor u klaar als u vragen heeft over de soort afvalcontainer die u nodig heeft of over de grootte van de benodigde afvalcontainer. Bouwbak heeft meer dan twintig jaar ervaring met het verhuren van afvalcontainers aan particulieren. Met zoveel ervaring kunt u erop vertrouwen dat Bouwbak u een perfect advies verstrekt. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door ons te bellen of te mailen. 

Een afvalcontainer van Bouwbak
Bent u bezig met een verbouwing of renovatie? Kies dan voor een afvalcontainer van Bouwbak. Zo kunt u zich volledig richten op uw klus, terwijl Bouwbak zorgt voor het afvoeren en verwerken van uw afval. Heeft u haast en wilt u snel beginnen? Als u vandaag voor 23:59 uur uw afvalcontainer bestelt, kan Bouwbak deze de volgende dag voor 12 uur al plaatsen.

Terug naar boven