Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Emmeloord

Wilt u een container huren in Emmeloord? Zoek dan niet verder, want Bouwbak heeft de juiste afvalcontainers. Of u nu gaat slopen, verbouwen of aan de slag gaat in de tuin, Bouwbak verhuurt de perfecte container voor iedere afvalsoort. U betaalt een vaste all-in prijs en bij vier weken huur rekenen wij geen borg. Het plaatsen en afvoeren van de afvalcontainers is inbegrepen. Kies hieronder de juiste afvalcontainer voor uw afvalsoort. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak container huren in Emmeloord

Bent u van plan om uw huis of tuin te verbouwen? Bij zo’n verbouwing komt vaak veel kijken, waaronder het afval. Er komt namelijk meer afval vrij bij een verbouwing of renovatie dan dat u zou denken.

U kunt het afval natuurlijk zelf afvoeren bij de milieustraat in Emmeloord. Hier kunt u uw afval zonder kosten kwijt. Maar het zelf afvoeren van uw afval kan een hoop gedoe zijn en wij denken dat dit makkelijker kan! Door een afvalcontainer te huren bij Bouwbak kunt u zich richten op de renovatie of verbouwing en zorgen wij ervoor dat uw afval wordt afgevoerd en verwerkt. Dit bespaart u tijd, waardoor uw klus sneller is afgerond!

Door een afvalcontainer van Bouwbak te laten plaatsen kunt u simpelweg uw afval deponeren in uw afvalcontainer vlak voor de deur. Wanneer u klaar bent met uw verbouwing of renovatie halen wij de afvalcontainer weer op! Wij verwerken uw afval dan volledig via de regelgeving. Waar u ook woont in Emmeloord of omgeving, wij staan voor u klaar. U kunt ook een container huren in Lelystad of Leeuwarden.

 

Gemak en lage kosten

Bij Bouwbak hebben wij al meer dan twintig jaar ervaring als het gaat om het verhuren van afvalcontainers. Wij zijn dé betrouwbare en professionele afvalverwerker voor alle klussers. Huur ook een afvalcontainer bij ons, want Bouwbak maakt huren van een afvalcontainer makkelijk en betaalbaar.

Via deze website kunt u gemakkelijk een afvalcontainer huren. Hier maakt u eenvoudig online een afspraak voor. Selecteer de afvalcontainer naar keuze, vul daarna het afleveradres voor de afvalcontainer in en kies tenslotte het moment dat wij de afvalcontainer moeten afleveren. Zo makkelijk is het!

U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten. Bij Bouwbak hanteren wij namelijk zeer lage all-in tarieven. Voor een vast bedrag huurt u vier weken een afvalcontainer. Er komen geen andere kosten bij kijken, u betaalt alleen het vaste, afgesproken bedrag.

 

Soorten afval

Het is belangrijk dat u weet voor welk type afval u een afvalcontainer wilt huren. Voor de volgende afvalsoorten kunt u een container huren:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil en
  • bouw- en sloopafval

Omdat er voor elk type afval andere verwerkingskosten gelden is het van groot belang dat u de juiste afvalcontainer huurt.

 

Vragen over het huren van een container in Emmeloord?

Vindt u het nu lastig om te bepalen wat voor type afval bij uw verbouwing of renovatie vrijkomt? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel voor een gratis advies naar 0800 - 268 92 25 of mail naar info@bouwbak.nl. Ook als u twijfelt over het formaat van de afvalcontainer kunt u contact opnemen. 

Bestel uw afvalcontainer!
Bekijk hierboven ons aanbod van afvalcontainers en bestel de container die u nodig heeft. Als u voor 23:59 uw afvalcontainer bestelt, kan Bouwbak hem desgewenst de volgende ochtend nog op locatie plaatsen!

Terug naar boven