Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Leeuwarden

Wilt u een container huren in Leeuwarden of omgeving? Of u nu gaat slopen, verbouwen of aan de slag moet in de tuin, wij verhuren de juiste container voor iedere afvalsoort. U betaalt een vaste all-in prijs en bij vier weken huur rekenen wij geen borg. Het plaatsen en afvoeren van de containers is inbegrepen. Kies hieronder de juiste bouwbak voor uw afvalsoort. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak afvalcontainer te huur in Leeuwarden

Woont u in Leeuwarden, Irnsum, Grou of in een andere kern in de gemeente Leeuwarden en hebt u plannen voor een verbouwing of renovatie in of rond uw huis? Dan heeft u misschien ook al bedacht wat u met het vrijkomende afval gaat doen. Een verbouwing of renovatie levert in de meeste gevallen flink wat afval op. U kunt dit afval natuurlijk zelf afvoeren naar de milieustraat van Omrin aan de Greunsweg in Leeuwarden. Maar weet u wel zeker dat u dit wilt? Het wegbrengen van afval kost veel tijd, zeker als u dit dagelijks doet. Tijd die u misschien beter kunt besteden aan uw verbouwing of renovatie. 

Heeft u wel eens overwogen om een afvalcontainer van Bouwbak te huren? Want met een afvalcontainer van Bouwbak kunt u zich volledig richten op uw verbouwing of renovatie, terwijl Bouwbak ervoor zorgt dat uw afval probleemloos wordt afgevoerd. Zo houdt u meer tijd over om uw klus snel en goed af te ronden. U kunt ook een container huren in de omgeving van Leeuwarden, bijvoorbeeld in Emmeloord

Gemak en lage kosten

Een afvalcontainer huren bij Bouwbak is werkelijk heel eenvoudig. U kiest hierboven op deze pagina de afvalcontainer die u nodig heeft. Daarna geeft u de locatie op waar Bouwbak de afvalcontainer moet plaatsen en tenslotte geeft u aan wanneer de afvalcontainer geplaatst moet worden. Met deze drie gemakkelijke stappen versnelt u uw verbouwing of renovatie. 

Het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak is niet alleen heel makkelijk, maar ook zeer betaalbaar. Per afvalcontainer rekent Bouwbak namelijk een vaste, lage prijs. Deze prijs is afhankelijk van de afvalsoort en van het formaat van de geselecteerde afvalcontainer. Voor dit ene, vaste bedrag kunt u 4 weken lang al het afval dat vrijkomt bij uw verbouwing of renovatie deponeren in uw eigen afvalcontainer. Bouwbak hanteert geen aparte tarieven voor het aanvoeren of afvoeren van de afvalcontainer. Evenmin zijn er apart in rekening te brengen verwerkingskosten en Bouwbak rekent ook geen borg voor de afvalcontainer. Nee, u betaalt gewoon eenmalig een vast bedrag en meer niet. Bent u klaar met uw klus? Dan is één telefoontje genoeg om uw afvalcontainer op te laten halen.

Afvalsoorten

Het is belangrijk dat u bij het huren van een afvalcontainer kiest voor een afvalcontainer voor het juiste soort afval. Bouwbak onderscheidt de volgende soorten afval:

  • groenafval; 
  • houtafval; 
  • grondafval; 
  • dakafval; 
  • schoon puin; 
  • grofvuil en; 
  • bouw- en sloopafval.

Heeft u vragen?

Als u niet zeker weet welke afvalsoort vrijkomt bij uw verbouwing of renovatie dan is het verstandig om advies te vragen. Bij wie kunt u hiervoor beter terecht dan bij Bouwbak? Met meer dan twintig jaar ervaring met het verhuren van afvalcontainers kan Bouwbak u vast en zeker helpen.

Twijfelt u over het formaat van de afvalcontainer die u nodig heeft? Het is vaak lastig om in te schatten hoeveel afval vrijkomt bij een verbouwing of renovatie. Ook in dat geval kunt u contact opnemen met Bouwbak voor een gedegen advies. De mensen van Bouwbak zitten voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen.

Een afvalcontainer van Bouwbak
Kies voor makkelijk afvoeren van afval en huur een afvalcontainer van Bouwbak. Heeft u haast en wilt u snel een afvalcontainer huren? Als u voor 23:59 uur uw bestelling voor een afvalcontainer vastlegt, dan levert Bouwbak uw afvalcontainer morgenochtend al op de door u aangegeven locatie af.

Terug naar boven