Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Almere

Wilt u een container huren in Almere of omgeving? Of u nu gaat slopen, verbouwen of aan de slag moet in de tuin, wij verhuren de juiste container voor iedere afvalsoort. U betaalt een vaste all-in prijs en bij vier weken huur rekenen wij geen borg. Het plaatsen en afvoeren van de containers is inbegrepen. Kies hieronder de juiste bouwbak voor uw afvalsoort. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak afvalcontainer te huur in Almere

Heeft u een verbouwing of renovatie voor uw huis of uw tuin gepland? Heeft u al nagedacht wat u gaat doen met het afval? Een verbouwing of renovatie levert gewoonlijk meer afval op dan u verwacht. Het huren van afvalcontainer bij Bouwbak is dan een goed idee. U zult zien dat uw klus sneller verloopt met een afvalcontainer voor de deur. 

Als u een afvalcontainer van Bouwbak huurt, deponeert u simpelweg uw afval in de afvalcontainer, zonder u zorgen te hoeven maken over de afvoer of verwerking. Zo verloopt uw klus sneller en soepeler. Of u nu in Almere-Stad, in Almere-Haven, in Almere Buiten of in een andere Almeerse wijk woont, Bouwbak helpt u graag met uw verbouwing of renovatie. Wist u dat u ook een container kan huren in Lelystad en Hilversum? Bekijk snel ons aanbod!

U kunt natuurlijk ervoor kiezen om het afval dagelijks zelf af te voeren naar een van de recycleperrons van de gemeente Almere, maar dat kost tijd en moeite die u dan niet aan uw verbouwing of renovatie kunt besteden. Door een afvalcontainer bij Bouwbak te huren, kunt u zichzelf volledig focussen op uw klus, terwijl Bouwbak zorgt voor het afvoeren en verwerken van uw afval. 

Gemak en lage kosten

Bouwbak is een betrouwbare, professionele afvalverwerker met meer dan twintig jaar ervaring met het verhuren van afvalcontainers aan particulieren en bedrijven. 

Bij Bouwbak is het huren van een afvalcontainer kinderspel. De eerste stap is dat u op deze webpagina de afvalcontainer van uw keuze selecteert. Vervolgens vult u het afleveradres en het aflevermoment in. Zo eenvoudig is het. 

Met de aantrekkelijke all-inclusive tarieven van Bouwbak huurt u voor een vast bedrag, 4 weken lang, een afvalcontainer. Voor dat vaste bedrag plaatst Bouwbak uw afvalcontainer op de door u opgegeven plek. Bouwbak berekent geen aparte verwerkingskosten, geen aan- en afvoerkosten en geen borg. En als u klaar bent met uw klus, komt Bouwbak de afvalcontainer bij u ophalen, dit alles zonder aanvullende kosten.  

Heeft u bijzondere wensen? Geen probleem, we zijn flexibel. Als u telefonisch contact opneemt, helpen we u graag om uw afval snel en zonder problemen af te voeren. 

Type afval

Heel belangrijk bij het huren van een afvalcontainer is het bepalen van het type afval dat bij uw klus vrijkomt. In Nederland worden de volgende types afval onderscheiden:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grof vuil en
  • bouw- en sloopafval

Afvalverwerkers hanteren voor elk type afval een ander tarief. Het is dan ook essentieel dat u het juiste type afvalcontainer kiest.

Heeft u vragen?

Als u niet zeker bent over het type afval dat vrijkomt bij uw renovatie of verbouwing kunt u beter contact opnemen met Bouwbak. Stuur een mail of bel. De mensen van Bouwbak staan voor u klaar.

Bouwbak verhuurt afvalcontainers van verschillende groottes, zodat al uw afval in één afvalcontainer past. Weet u niet zeker welke afvalcontainer het beste bij u past? Ook dan kunt u bellen of mailen met Bouwbak voor een goed advies.

Bestel uw afvalcontainer!

Bestelt u uw afvalcontainer voor 23:59 uur dan kan, als u dat wilt, de afvalcontainer de volgende ochtend al worden geplaatst op de door u gewenste plek. Bekijk de afvalcontainers op deze pagina en bestel de container die u nodig heeft!

Terug naar boven