Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Den Haag

Wilt u een container huren in Den Haag of omgeving? Of u nu gaat slopen, verbouwen of aan de slag moet in de tuin, wij verhuren de juiste container voor iedere afvalsoort. U betaalt een vaste all-in prijs en bij vier weken huur rekenen wij geen borg. Het plaatsen en afvoeren van de containers is inbegrepen. Kies hieronder de juiste bouwbak voor uw afvalsoort. Lees verder

Let op! Er gelden extra regels in deze gemeente in de maand december. Lees hier alle extra informatie.
28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Afvalcontainers van Bouwbak te huur in Den Haag

Bij elke verbouwing of renovatie komt afval vrij. U kunt dit afval natuurlijk zelf dagelijks wegbrengen naar een van de afvalbrengstations van de gemeente Den Haag. Er is voldoende keuze. Zo is er een groot afvalbrengstation aan de Plutostraat, een afvalbrengstation aan de Uitenhagestraat, vlakbij het centrum, en een afvalbrengstation aan De Werf in Loosduinen. Maar welk afvalbrengstation u ook kiest, het afvoeren van bouwafval blijft een vervelend karweitje. Zeker als u dat dagelijks moet doen. Regelen van een aanhangwagen regelen, vullen van de aanhangwagen, rijden naar het afvalbrengstation, sorteren van het afval bij het afvalbrengstation en, natuurlijk, gehannes met de weegbrug. Het leidt allemaal af van het allerbelangrijkste: het zo snel en goed mogelijk afronden van uw verbouwing of renovatie. 

 U kunt ook een afvalcontainer van Bouwbak huren. Bouwbak plaatst dan uw afvalcontainer op het afgesproken moment, op de door u gewenste locatie. Bijvoorbeeld vlak voor uw huis. Geen gedoe met het heen-en-weer rijden met aanhangwagens, maar eenvoudigweg al uw afval in de afvalcontainer gooien. En als u klaar bent met de verbouwing of renovatie, wordt de afvalcontainer opgehaald. Zo spaart u tijd en is uw klus sneller klaar. En voor de prijs hoeft u het niet te laten. Of u nu woont in de binnen stad van Den Haag of de omgeving, wij staan voor u klaar! U kunt bijvoorbeeld ook een container huren in Delft, Leiden en Zoetermeer

Gemak en lage kosten

Bouwbak maakt het huren van een afvalcontainer makkelijk. U selecteert eerst op deze webpagina de door u gewenste afvalcontainer. Daarna vult u de locatie in en tenslotte geeft u aan op welk moment de afvalcontainer moet worden geplaatst. Het huren van een afvalcontainer was nog nooit zo eenvoudig.

Het huren van een afvalcontainer is niet alleen eenvoudig, maar ook verrassend betaalbaar. Bouwbak rekent een vast aantrekkelijk tarief voor het huren van een afvalcontainer, afhankelijk van het formaat van de afvalcontainer en het type afval. Voor dat vaste bedrag heeft u 4 weken de beschikking over de gekozen afvalcontainer, zonder aanvullende kosten. Bouwbak rekent geen borg, geen aan- of afvoerkosten en geen verwerkingskosten. Er zijn dus geen verborgen kosten bij het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak. En bent u klaar met uw klus dan is één simpel telefoontje genoeg om de afvalcontainer te laten ophalen.

Type afval

Welk type afval wilt u afvoeren? Dat is een belangrijke vraag, want elk type afval heeft een bijbehorend tarief. Het afvoeren van dakafval is bijvoorbeeld duurder dan het afvoeren van schoon puin. In ons land worden de volgende types afval onderscheiden:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grof vuil en
  • bouw- en sloopafval

Heeft u vragen?

Als u niet zeker bent over het type afval dat bij uw verbouwing vrijkomt, dan is het verstandig om advies te vragen. U kunt hiervoor terecht bij Bouwbak. Want als ervaren verhuurder van afvalcontainers kan Bouwbak u zeker helpen.

Ook als u twijfelt over het formaat van de afvalcontainer die u nodig heeft, kunt u contact met Bouwbak opnemen voor een perfect advies.

Bestel uw afvalcontainer!

Hierboven staan alle afvalcontainers die Bouwbak levert. Kies de afvalcontainer die u wilt huren en bestel! Ervaar het gemak van Bouwbak! En als u voor 23:59 uur een afvalcontainer bestelt, kan deze de volgende ochtend al worden afgeleverd.

Terug naar boven