Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Leiden

Wilt u een container huren in Leiden of omgeving? Dan bent u bij Bouwbak aan het juiste adres! Of u nu gaat verbouwen, slopen of aan de slag moet in de tuin, Bouwbak verhuurt de juiste container voor iedere afvalsoort. U betaalt een vaste all-in prijs en bij vier weken huur rekenen wij geen borg. Het plaatsen en afvoeren van de containers is inbegrepen. U kunt hieronder de juiste afvalcontainer kiezen voor uw afvalsoort. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak container huren in Leiden

Bent u van plan om uw huis of tuin te verbouwen? Bij zo’n verbouwing komt vaak veel kijken, waaronder het afval. Er komt namelijk meer afval vrij bij een verbouwing of renovatie dan dat u zou denken. 

U kunt het afval natuurlijk zelf afvoeren. Als u uit Leiden komt, kunt u uw afval inleveren bij de mileustraat, dit kan zonder afspraak. Maar het zelf afvoeren van uw afval kan een hoop tijd kosten en wij denken dat dit makkelijker kan! Door een container te huren bij Bouwbak kunt u zich richten op de verbouwing en zorgen wij ervoor dat uw afval wordt afgevoerd en verwerkt. Dit bespaart u tijd, waardoor uw klus sneller is geklaard!

Door een afvalcontainer van Bouwbak te laten plaatsen kunt u simpelweg uw afval deponeren in uw afvalcontainer vlak voor de deur. Wanneer u klaar bent met uw verbouwing of renovatie halen wij de afvalcontainer weer op! Wij verwerken uw afval dan volledig via de regelgeving. Of u nu midden in de binnenstad van Leiden woont, in Leiderdorp of de omgeving, Bouwbak staat voor u klaar! U kunt ook een container huren in Den Haag of Zoetermeer.

Gemak en lage kosten

Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring als het gaat om het verhuren van afvalcontainers. Wij zijn dé betrouwbare en professionele afvalverwerker voor alle klussers. Huur uw afvalcontainer bij Bouwbak, want wij maken het huren van een afvalcontainer betaalbaar en makkelijk.

Via deze website kunt u gemakkelijk een afvalcontainer huren. U kunt uw bestelling makkelijk online plaatsen. Selecteer hiervoor de afvalcontainer naar keuze, vul daarna het afleveradres voor de afvalcontainer in en kies tenslotte het moment dat wij de afvalcontainer moeten afleveren. Zo eenvoudig is het!

Maakt u zich zorgen over de kosten? Dat is nergens voor nodig. Bij Bouwbak hanteren wij namelijk zeer lage all-in tarieven. Voor een vast bedrag huurt u al vier weken een afvalcontainer. Er komen geen andere kosten bij kijken, u betaalt alleen het vaste, afgesproken bedrag. 

Type afval

Als u een afvalcontainer wilt huren bij ons, is het belangrijk voor welk type afval u er een zou willen huren. U kunt een container huren voor de volgende afvalsoorten:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil en
  • bouw- en sloopafval

Omdat er voor elk type afval andere verwerkingskosten gelden is het noodzaak dat u de juiste afvalcontainer huurt.

Heeft u vragen?

Twijfelt u over het type afval dat vrijkomt bij uw verbouwing of renovatie? Neem dan gerust contact op met Bouwbak. Bel voor een gratis advies naar 0800 - 268 92 25 of stuur een mail naar info@bouwbak.nl. Wanneer u twijfelt over het formaat van de afvalcontainer kunt u ook bij ons terecht.

Bestel uw afvalcontainer!
Bekijk hierboven ons aanbod van afvalcontainers en bestel de container die u nodig heeft. Als u voor 23:59 uw afvalcontainer bestelt, kan Bouwbak hem desgewenst de volgende ochtend nog op locatie plaatsen!

Terug naar boven