Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Hengelo

Bent u aan het verbouwen en zoekt u in Hengelo een ideale oplossing voor het vrijgekomen afval? Dan kunt u bij Bouwbak een afvalcontainer huren! Wij hebben voor iedere afvalsoort de perfecte container en plaatsen deze voor uw huis. Bij Bouwbak betaalt u een vaste all-in prijs en bij een huurperiode van vier weken rekenen wij geen borg. Het plaatsen en afvoeren van de afvalcontainers is inbegrepen. Waarom nog wachten? Huur nu uw container in Hengelo en omstreken bij Bouwbak en kies hieronder de juiste afvalcontainer voor uw afvalsoort. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak container huren Hengelo

Bent u van plan om uw huis of tuin te verbouwen? Dan komt er bij zo’n verbouwing vaak meer afval vrij dan u zou denken. U kunt het afval natuurlijk zelf afvoeren naar bijvoorbeeld het milieupark aan de Wegtersweg 9 in Hengelo, maar dit kan veel tijd en gedoe met zich meebrengen. Daarom biedt Bouwbak de oplossing: huur een afvalcontainer en laat het afval simpelweg voor uw deur afvoeren en verwerken. Zo bespaart u tijd en kunt u zich volledig richten op uw klus.

Met een afvalcontainer voor de deur verloopt uw klus niet alleen sneller, maar ook soepeler. Bouwbak verhuurt afvalcontainers voor iedere afvalsoort, tegen een vaste all-in prijs en zonder borg bij vier weken huur. Het plaatsen en afvoeren van de afvalcontainers is bovendien bij de prijs inbegrepen. Of u nu woont in Hengelo zelf of in Almelo, Enschede of daartussen: Bouwbak staat voor u klaar om u te helpen bij uw verbouwing of renovatie. Bekijk ons aanbod en kies de juiste afvalcontainer voor uw afvalsoort.

Gemakkelijk en tegen lage kosten huren

Afvalcontainers verhuren doen wij inmiddels al meer dan 20 jaar. Wij zijn dé betrouwbare en professionele afvalverwerker voor alle klussers. Huur uw afvalcontainer bij Bouwbak, want wij maken het huren van een afvalcontainer betaalbaar en makkelijk.

Via deze website kunt u gemakkelijk een afvalcontainer huren. U kunt uw bestelling makkelijk online plaatsen. Selecteer hiervoor de afvalcontainer naar keuze, vul daarna het afleveradres voor de afvalcontainer in en kies tenslotte het moment dat wij de afvalcontainer moeten afleveren. Zo eenvoudig is het!

Maakt u zich zorgen over de kosten? Dat is nergens voor nodig. Bij Bouwbak hanteren wij namelijk zeer lage all-in tarieven. Voor een vast bedrag huurt u al vier weken een afvalcontainer. Er komen geen andere kosten bij kijken, u betaalt alleen het vaste, afgesproken bedrag.

Soorten afval om rekening mee te houden bij een container huren

Een container huren betekent vooraf kiezen voor welke afvalsoort de container wordt gebruikt. Hier een opsomming van de afvalsoorten:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil
  • bouw- en sloopafval

Omdat er voor elk type afval andere verwerkingskosten gelden, is het cruciaal dat u de juiste afvalcontainer huurt.

Heeft u advies nodig?

Bij Bouwbak kunt u kiezen uit afvalcontainers met een inhoud van 3 m3, 6 m3, 10 m3 of 15 m3. Weet u niet welk formaat u nodig heeft? Of twijfelt u over welke bak voor uw afvalsoort u moet huren? Bel ons gerust op 0800 - 268 92 25 of stuur een mail naar info@bouwbak.nl voor een vrijblijvend advies.

Bestelt u voor 23:59 uur, dan kan de afvalcontainer de volgende ochtend al worden geplaatst!

Terug naar boven