Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Enschede

Woont u in Enschede en gaat u verbouwen of de tuin renoveren? Een container huren is dan de ideale oplossing om al uw afval te verzamelen en af te voeren. Bouwbak verhuurt de perfecte container voor iedere afvalsoort. Wij hanteren een vaste all-in prijs en bij een huur van vier weken rekenen wij geen borg. Het plaatsen en afvoeren van de afvalcontainers? Dat zit al bij de prijs inbegrepen. Kies hieronder de juiste afvalcontainer voor uw afvalsoort. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Afvalcontainer huren in Enschede

Wanneer u aan het verbouwen bent, komt er vaak veel afval vrij dat u moet afvoeren. Dit kan een flinke klus zijn, zeker wanneer u dit zelf naar een milieustraat moet afvoeren. Dit kan namelijk zwaar en lastig zijn en het afvalbrengstation is soms overvol. Een goede oplossing voor dit probleem is het huren van een container bij Bouwbak.

Het afvalbrengstation, bijvoorbeeld aan de Vlierstraat in Enschede Zuid, is een goede optie als u slechts een kleinere hoeveelheid afval heeft, maar als u veel afval heeft dat afgevoerd moet worden, dan is het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak de beste optie. Bij Bouwbak kunt u kiezen uit verschillende soorten containers die passen bij uw specifieke behoeften. Het huren van een container bij Bouwbak is bovendien voordelig en de prijs is inclusief het afvoeren van het afval.

Een container huren bij Bouwbak is ideaal voor mensen die aan het verbouwen zijn, omdat de container direct bij u voor de deur wordt geplaatst. Hierdoor kunt u het afval gemakkelijk en snel afvoeren, zonder dat u hier zelf veel moeite voor hoeft te doen. Bovendien wordt de container gebracht en opgehaald door Bouwbak, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het afvoeren van het afval naar het afvalbrengstation in Enschede. Woont u buiten Enschede? Geen probleem! Wij leveren overal. Zo ook in Hengelo en Almelo.

Gemak en lage kosten

Het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak is een ideale oplossing voor mensen die aan het verbouwen zijn in Enschede. U hoeft zich geen zorgen te maken over het afvoeren van het afval en kunt u zich volledig richten op uw project.

Via onze website kunt u gemakkelijk een afvalcontainer huren. U kunt uw bestelling makkelijk online plaatsen. Selecteer hiervoor de afvalcontainer naar keuze, vul daarna het afleveradres voor de afvalcontainer in en kies tenslotte het moment dat wij de afvalcontainer moeten afleveren. Zo eenvoudig is het!

Maakt u zich zorgen over de kosten? Dat is nergens voor nodig. Bij Bouwbak hanteren wij namelijk zeer lage all-in tarieven. Voor een vast bedrag huurt u al vier weken een afvalcontainer. Er komen geen andere kosten bij kijken, u betaalt alleen het vaste, afgesproken bedrag. Door onze meer dan twintig jaar aan ervaring zijn we dé betrouwbare en professionele partij om een container bij te huren.

Soorten afval

Een container huren bij ons? Dan is het van belang voor welk type afval u er een zou willen huren. U kunt een container huren voor de volgende afvalsoorten:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil en
  • bouw- en sloopafval

Omdat er voor elk type afval andere verwerkingskosten gelden is het cruciaal dat u de juiste afvalcontainer huurt.

Heeft u nog een vraag?

Weet u niet zeker welke bouwbak precies bij u past, of heeft u een andere vraag? Bel ons gerust op 0800 - 268 92 25 of stuur een mail naar info@bouwbak.nl voor een vrijblijvend advies.

Bekijk onze afvalcontainers en bestel de container die u nodig heeft. Als u voor 23:59 uur uw afvalcontainer bestelt, kan deze desgewenst de volgende ochtend al worden geplaatst!

Terug naar boven