Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Almelo

Bent u bezig met een renovatieproject in huis of de tuin? Dan heeft u vast een afvalcontainer nodig. Bij Bouwbak hebben wij de juiste container voor iedere afvalsoort. Wij hanteren een vaste all-in prijs en bij vier weken huur wordt er geen borg gevraagd. Bovendien is het plaatsen en afvoeren van de container inbegrepen. We leveren de container overal, of het nu in de stad Almelo zelf is, of in een dorp in de omgeving. Neem een kijkje in ons aanbod en maak het uzelf gemakkelijk. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Container op maat huren in Almelo

Als u plannen heeft voor een verbouwing of renovatie, of misschien wel uw tuin wilt aanpakken, is het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak een slimme zet. Met een afvalcontainer voor de deur verloopt uw verbouwingsklus sneller en soepeler. Een verbouwing of renovatie zorgt namelijk voor een constante stroom aan afval. Het dagelijks afvoeren van het afval naar het afvalbrengstation aan de Turfkade 15 in Almelo is natuurlijk een optie. Maar wanneer u te maken heeft met veel afval waar u vanaf moet, of een lange verbouwing, kan Bouwbak een uitkomst zijn. Met een afvalcontainer van Bouwbak kunt u uw afval gewoon deponeren in de container vlak bij uw huis. Zodra de klus is geklaard, wordt de afvalcontainer voor u opgehaald, afgevoerd en wordt het afval verwerkt.

Dus wilt u makkelijk en vertrouwd een bouwbak huren? Dan is Bouwbak dé betrouwbare en professionele partij voor u. Of u nu in Almelo of daarbuiten woont, Bouwbak helpt u graag bij uw verbouwing of renovatie. Naast het verhuren van afvalcontainers in Almelo, biedt Bouwbak ook containerverhuur in andere steden, zoals Hengelo en Deventer. Bekijk dus snel ons aanbod!

Gemak en lage kosten

Bouwbak is al meer dan twintig jaar actief in het verhuren van afvalcontainers aan zowel particulieren als bedrijven. Voor Bouwbak staan gemak en lage kosten centraal bij het verhuren van afvalcontainers.

Het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak is ontzettend makkelijk. Via onze website kunt u eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen. U kiest eerst de container die bij uw afval past, vervolgens het afleveradres en tot slot het moment van aflevering. Simpel en snel, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt gaan.

Bij Bouwbak hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten. Bouwbak hanteert namelijk zeer lage all-in tarieven. Voor een vast bedrag heeft u maar liefst 4 weken lang een afvalcontainer tot uw beschikking. Daarnaast rekent Bouwbak geen verwerkingskosten, aan- en afvoerkosten en borg. U betaalt alleen het afgesproken bedrag en verder niks meer. Zo wordt het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens heel voordelig.

Soorten afval

Wanneer u bij ons een afvalcontainer wenst te huren, is het van belang om te weten voor welk type afval u deze nodig heeft. Hieronder vindt u een overzicht van de afvalsoorten waarvoor u bij ons een container kunt huren:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil en
  • bouw- en sloopafval

Omdat er voor elk type afval andere verwerkingskosten gelden is het cruciaal dat u de juiste afvalcontainer huurt.

Hulp nodig bij het uitkiezen van uw bouwbak?

Wanneer u niet zeker bent over het type afval dat vrijkomt tijdens uw verbouwing, is het verstandig om advies te vragen. Gelukkig kunt u hiervoor terecht bij Bouwbak, een ervaren verhuurder van afvalcontainers die u zeker kan helpen. Bel ons gerust op 0800 - 268 92 25 of stuur een mail naar info@bouwbak.nl voor een vrijblijvend advies.

Naast het bieden van advies over het type afvalcontainer dat u nodig heeft, kunt u ook contact opnemen met Bouwbak als u twijfelt over de benodigde grootte van de afvalcontainer. Zo zorgt Bouwbak ervoor dat u altijd de perfecte afvalcontainer voor uw klus krijgt.

Snelle levering van container

Bekijk onze afvalcontainers en bestel de container die u nodig heeft. Als u voor 23:59 uur uw afvalcontainer bestelt, kan deze desgewenst de volgende ochtend al worden geplaatst!

Terug naar boven