Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Zwolle

Wilt u een afvalcontainer huren in Zwolle of omgeving? Bouwbak heeft een breed aanbod van containers voor iedere soort afval. Of u nu gaat slopen, verbouwen of tuinieren, wij hebben de perfecte container voor u beschikbaar. U betaalt een vaste all-in prijs en bij vier weken huur rekenen wij geen borg. Hierbij is het plaatsen en afvoeren van de afvalcontainers inbegrepen. Kies hieronder de juiste afvalcontainer voor u. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak huren Zwolle en omgeving

Woont u in Zwolle, en overweegt u om uw tuin of huis te verbouwen of te renoveren? Dan bent u vast op zoek naar een manier om uw afval gemakkelijk en snel af te voeren. Bij ons van Bouwbak kunt u een afvalcontainer huren. Door een afvalcontainer van ons voor uw deur te plaatsen, verloopt uw verbouwing of renovatie sneller en soepeler.

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw grofvuil zelf weg te brengen naar het ROVA milieubrengstation aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle, maar dit kost u veel tijd en moeite. Waarom zou u niet liever uw afval kwijt kunnen in een afvalcontainer vlak voor uw deur, zodat u zich volledig kunt focussen op uw verbouwing of renovatie? Bij Bouwbak kunt u gemakkelijk en snel een afvalcontainer huren in Zwolle.

Met een afvalcontainer van Bouwbak voor de deur kunt u al uw afval simpelweg in uw eigen container deponeren. Als u klaar bent met uw klus, halen wij de afvalcontainer weer op. Uw afval wordt dan volledig volgens de regelgeving verwerkt. Of u nu midden in het centrum van Zwolle woont of in een dorp in de buurt, wij staan voor u klaar! U kunt ook een container huren in andere steden in de buurt als Deventer en Apeldoorn

Gemak en lage kosten

Met al meer dan twintig jaar ervaring, zijn we de ideale partij als het gaat om het verhuren van afvalcontainers. Wij zijn dé betrouwbare en professionele afvalverwerker voor alle klussers. Huur uw afvalcontainer bij Bouwbak, want wij maken het huren van een afvalcontainer betaalbaar en makkelijk.

Via deze website kunt u gemakkelijk een afvalcontainer huren. U kunt uw bestelling makkelijk online plaatsen. Selecteer hiervoor de afvalcontainer naar keuze, vul daarna het afleveradres voor de afvalcontainer in en kies tenslotte het moment dat wij de afvalcontainer moeten afleveren. Zo eenvoudig is het!

Maakt u zich zorgen over de kosten? Dat is nergens voor nodig. Bij Bouwbak hanteren wij namelijk zeer lage all-in tarieven. Voor een vast bedrag huurt u al vier weken een afvalcontainer. Er komen geen andere kosten bij kijken, u betaalt alleen het vaste, afgesproken bedrag.

Soorten afval

Voordat u een bouwbak gaat huren, vragen wij u om eerst te bepalen voor welk type afval de container gaat dienen. U kunt een container huren voor de volgende afvaltypes:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil
  • bouw- en sloopafval

Omdat er voor elk type afval andere verwerkingskosten gelden, is het van belang dat u de juiste afvalcontainer huurt. Wij helpen u natuurlijk graag wanneer u hier vragen over hebt.

Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen? Bel ons gerust op 0800 - 268 92 25 of stuur een mail naar info@bouwbak.nl voor een vrijblijvend advies.

Bekijk onze afvalcontainers en bestel de container die u nodig heeft. Als u voor 23:59 uur uw afvalcontainer bestelt, kan deze de volgende ochtend al worden geplaatst bij u voor de deur!

Terug naar boven