Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Zuid-Holland

Woont u in Zuid-Holland en bent u van plan om te gaan verbouwen of slopen? Dan is het handig om de juiste afvalcontainer te huren en bij Bouwbak bent u daarvoor aan het juiste adres. Bij ons kunt u een container huren in Zuid-Holland voor iedere afvalsoort. Tevens hoeft u bij vier weken huur geen borg te betalen! Wij plaatsen en voeren de container weer af als u klaar bent. Bekijk onze diverse afvalcontainers hieronder. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Afvalcontainer van Bouwbak huren in Zuid-Holland

Bent u van plan om uw huis te gaan verbouwen of te beginnen aan een renovatie? Heeft u dan ook al gedacht aan wat u met het afval gaat doen? Bij zo’n verbouwing of renovatie komt namelijk een hoop afval vrij. U kunt er dan voor kiezen om dit zelf kosteloos weg te brengen naar bijvoorbeeld een milieustraat in de buurt. U zult dan wel vaak op en neer moeten rijden, omdat u als particulier maar 2 kubieke meters (m3) sloopafval mag afvoeren. Dit kan een hoop gedoe en tijd kosten en bij Bouwbak denken wij dan ook dat dit makkelijker kan!

Bij Bouwbak kunt u heel eenvoudig een afvalcontainer huren. Wij zetten deze container vlak voor uw huis, waardoor u uw afval gemakkelijk en snel kunt deponeren. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het afvoeren van de container, want dat doen wij gewoon voor u zodra u klaar bent met de verbouwing! Het maakt niet uit waar u woont in Zuid-Holland, bijvoorbeeld in Den Haag, Delft of Leiden, Bouwbak staat voor u klaar. Zo kunt u zich volledig richten op de verbouwing en doen wij de rest!

Gemak en lage kosten

Wij hebben bij Bouwbak al meer dan twintig jaar ervaring als het gaat om het verhuren van afvalcontainers. Wij willen het u zo makkelijk en betaalbaar mogelijk maken. U kunt de containers eenvoudig op deze website huren door de container naar keuze te selecteren, in te vullen waar de container afgeleverd moet worden en tenslotte het moment te kiezen wanneer de container moet worden afgeleverd. Zo makkelijk is het!

Naast dat het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak gemakkelijk is, is het ook nog eens betaalbaar. Wij hanteren namelijk vaste all-in tarieven bij vier weken huur én u betaalt geen borg! Er komen dan ook gegarandeerd geen extra kosten aan te pas. Het vaste bedrag hangt af van de grootte en type afvalcontainer.

Verschillende soorten afval

Wanneer u een container huurt bij Bouwbak, is het belangrijk dat u de juiste afvalcontainer kiest voor uw type afval. Er zijn namelijk verschillende afvalsoorten. 

 U kunt een container huren voor de volgende afvalsoorten: 

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil en
  • bouw- en sloopafval 

Het is cruciaal dat u de juiste container kiest. Er gelden namelijk voor elk type afval andere verwerkingskosten. 

Container huren in Zuid-Holland?

Weet u niet zeker wat voor afval er vrij komt bij uw verbouwing? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Bouwbak. Stuur een mail naar info@bouwbak.nl of bel naar 0800 - 268 92 25 voor een gratis advies. Ook als u twijfelt over het formaat van de afvalcontainer kunt u bij ons terecht. 

Bestel uw afvalcontainer!
U kunt hierboven ons assortiment bekijken aan bouwbakken en eenvoudig de afvalcontainer naar wens huren. Voor 23:59 bestelt? Dan kan Bouwbak hem eventueel de volgende ochtend nog op locatie plaatsen!

Terug naar boven