Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Ede

Bouwbak heeft de ideale oplossing als u een afvalcontainer in Ede of omgeving wilt huren. Wij hebben de juiste container voor iedere afvalsoort, of u nu aan het verbouwen bent, gaat slopen of de tuin gaat aanpakken. En dat voor een vaste all-in prijs zonder borg bij vier weken huur. Het plaatsen en afvoeren van de container is inbegrepen. Kies hieronder de geschikte afvalcontainer voor uw klus. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak container huren Ede

Als u uw huis wilt verbouwen of renoveren, of wellicht uw tuin wilt aanpakken, dan kan het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak een slimme keuze zijn. Een afvalcontainer voor de deur zorgt namelijk voor een efficiëntere en soepele uitvoering van uw project. En het hoeft niet eens duur te zijn!

Tijdens een verbouwing of renovatie ontstaat er een constante stroom aan afval. Het dagelijks afvoeren van dit afval naar een afvalbrengstation, zoals die aan de Neonstraat 4, kost behoorlijk wat tijd en gedoe. Dat kan slimmer! Met een afvalcontainer van Bouwbak gooit u uw afval gewoon in de container vlakbij uw deur. Zodra uw project voltooid is, halen wij de container op en wordt het afval verwerkt. Ongeacht waar u woont in Maastricht en omgeving, Bouwbak staat voor u klaar om uw renovatie of verbouwing soepeler te laten verlopen. Neem snel een kijkje in ons assortiment!

Gemak en lage kosten

Bouwbak heeft meer dan twintig jaar ervaring in het verhuren van afvalcontainers en is dé betrouwbare en professionele afvalverwerker voor alle klussers. Het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak is niet alleen betaalbaar, maar ook gemakkelijk. Via onze website kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. Kies de gewenste afvalcontainer, vul het afleveradres in en kies het moment van aflevering. Zo simpel is het!

Maakt u zich zorgen over de kosten? Dat is niet nodig. Bij Bouwbak hanteren we namelijk lage all-in tarieven. Voor een vast bedrag huurt u vier weken een afvalcontainer. Er zijn geen extra kosten voor verwerking, aan- en afvoer of borg. Bovendien kunt u bij ons terecht in diverse steden, waaronder Arnhem, Amersfoort en Nijmegen. Of u nu in de stad woont of op het platteland, Bouwbak staat voor u klaar!

Soorten afval

Als u een afvalcontainer wilt huren bij ons, is het belangrijk voor welk type afval u er een zou willen huren. U kunt een container huren voor de volgende afvalsoorten:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil
  • en bouw- en sloopafval

Omdat er voor elk type afval andere verwerkingskosten gelden is het cruciaal dat u de juiste afvalcontainer huurt.

Heeft u nog een vraag voor ons?

Als u niet zeker weet welke afvalcontainer u nodig heeft voor uw verbouwingsproject, kunt u Bouwbak om advies vragen. Als ervaren verhuurder van afvalcontainers hebben wij de expertise om u te helpen bij het kiezen van de juiste container.

Neem contact op met Bouwbak voor deskundig advies. Bel ons op 0800 - 268 92 25 of stuur ons een e-mail op info@bouwbak.nl. Bekijk ook ons assortiment aan afvalcontainers op onze website en plaats uw bestelling voor 23:59 uur. Uw container kan de volgende dag al worden geplaatst!

Terug naar boven