Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Dordrecht

Wilt u een container huren in Dordrecht? Zoek dan niet verder, want Bouwbak heeft de juiste afvalcontainers. Of u nu gaat slopen, verbouwen of aan de slag gaat in de tuin, Bouwbak verhuurt de perfecte container voor iedere afvalsoort. U betaalt een vaste all-in prijs en bij vier weken huur rekenen wij geen borg. Het plaatsen en afvoeren van de afvalcontainers is inbegrepen. Kies hieronder de juiste afvalcontainer voor uw afvalsoort. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak voor heel Dordrecht

Overweegt u om uw huis of tuin te verbouwen of te renoveren? Dan is het een goed idee om een afvalcontainer te huren bij Bouwbak. Met een afvalcontainer van Bouwbak voor uw deur verloop uw verbouwing of rennovatie sneller en soepeler.

U kunt er natuurlijk voor kiezen om wekelijks (of misschien wel dagelijks) uw afval zelf weg te brengen bij het afvalbrengstation in Dordrecht, Baanhoekweg 8-12, maar dit kost u een hoop tijd. Met een afvalcontainer van Bouwbak deponeert u uw afval gewoon in de afvalcontainer voor de deur. Als uw verbouwing of renovatie is afgerond, halen wij de afvalcontainer op en zorgen wij ervoor dat het afval op de juiste manier wordt verwerkt.

Of u nu woont in de binnenstad van Dordrecht of in de omgeving, Bouwbak staat voor u klaar! U kunt bijvoorbeeld een container huren in Rotterdam en Spijkenisse.

Gemak en lage kosten

Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring als het gaat om het verhuren van afvalcontainers. Bouwbak is dé betrouwbare en professionele afvalverwerker voor alle klussers.

Bouwbak maakt het huren van een afvalcontainer kinderspel. Via deze website kunt u namelijk gemakkelijk een afvalcontainer huren. Hiervoor legt u eenvoudig uw opdracht vast, selecteert u de afvalcontainer naar keuze, vult u daarna het afleveradres voor de afvalcontainer in en kiest u tenslotte het moment dat wij de afvalcontainer moeten afleveren.

Heeft u zorgen over de kosten? Dat is niet nodig, want bij Bouwbak hanteren wij namelijk zeer lage all-in tarieven. Voor een vast bedrag heeft u vier weken lang een afvalcontainer bij uw huis staan. Er komen geen andere kosten bij kijken, u betaalt alleen het vaste, afgesproken bedrag. 

Type afval

Het is belangrijk dat u weet voor wel type afval u een afvalcontainer wilt huren. Voor het volgende type afval worden onderscheiden:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil en
  • bouw- en sloopafval

Omdat er voor elk type afval andere verwerkingskosten gelden is het van groot belang dat u de juiste afvalcontainer huurt.

Heeft u vragen?

Twijfelt u over het type afval dat vrijkomt bij uw verbouwing of renovatie? Neem dan gerust contact op met Bouwbak. Bel ons gerust op 0800 - 268 92 25 of stuur een mail naar info@bouwbak.nl voor een vrijblijvend advies. Ook als u twijfelt over het formaat van de afvalcontainer kunt u contact opnemen.

Bestel uw afvalcontainer!
Als u voor 23:59 uw afvalcontainer bestelt, kan Bouwbak hem desgewenst de volgende ochtend nog op locatie plaatsen! Bekijk hierboven ons aanbod van afvalcontainers en bestel de container die u nodig heeft.

Terug naar boven