Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Rotterdam

Wilt u een container huren in Rotterdam of omgeving? Of u nu gaat slopen, verbouwen of aan de slag moet in de tuin, wij verhuren de juiste container voor iedere afvalsoort. U betaalt een vaste all-in prijs en bij vier weken huur rekenen wij geen borg. Het plaatsen en afvoeren van de containers is inbegrepen. Kies hieronder de juiste bouwbak voor uw afvalsoort. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak afvalcontainer te huur in Rotterdam

Rotterdammers zijn doeners, geen praters. Geen wonder dat er in deze dynamische stad zoveel mensen een verbouwing of renovatie plannen. De handen uit de mouwen steken en gaan met die banaan. Dat is de Rotterdamse mentaliteit. Al dat verbouwen en renoveren van woningen en tuinen leidt er natuurlijk wel toe dat er behoorlijk vaak afval moet worden afgevoerd naar een van de zeven milieuparken in de gemeente Rotterdam.

Een van de vervelendste en meest tijdconsumerende activiteiten bij een verbouwing en renovatie is het afvoeren van het afval. Zo moet er bijvoorbeeld een aanhangwagen worden geregeld om het afval naar het milieupark af te voeren, de aanhangwagen moet worden gevuld, het afval moet worden afgevoerd op het moment dat het milieupark open is en als de aanhangwagen met afval eenmaal op het milieupark is aangekomen dan moet het afval gesorteerd, per categorie afval, worden ingeleverd. Kortom, het afvoeren van afval is nogal een gedoetje. Zeker als u uw afval dagelijks wilt afvoeren. Kan dit niet makkelijker en sneller? 

Bij Bouwbak kunt u een afvalcontainer huren voor al uw afval. U huurt de afvalcontainer voor 4 weken en Bouwbak plaatst de afvalcontainer op een door u op te geven plek, dus vlakbij uw kluslocatie. U kunt dan lekker makkelijk uw afval in de afvalcontainer deponeren. En als u klaar bent met de verbouwing kunt u met een simpel telefoontje regelen dat de afvalcontainer, inclusief afval, wordt afgevoerd.

Zo kunt u zelf al uw aandacht richten op uw klus, terwijl Bouwbak uw afval afvoert en verwerkt. Dat is makkelijk en ook nog eens heel betaalbaar. Wist u dat u ook in de omgeving van Rotterdam een container kan huren? Bijvoorbeeld in Dordrecht of Spijkenisse.

Gemak en lage kosten

Het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak begint op deze pagina. Als eerste klikt u hierboven op de afvalcontainer van uw keuze. Daarna vult u in waar de afvalcontainer moet worden geplaatst. Dat kan een adres zijn, maar het kan ook een specifieke locatie zijn. Hoe preciezer u dit invult, hoe beter. Tenslotte geeft u aan wanneer u de afvalcontainer wilt hebben. Als u voor 23:59 uur een afvalcontainer huurt, kan Bouwbak de volgende ochtend al uw afvalcontainer op de gewenste plek plaatsen. 

Mensen verwachten vaak dat het huren van een afvalcontainer een flinke aanslag op hun budget vormt, maar dat valt reuze mee. Bouwbak hanteert namelijk aantrekkelijke huurtarieven. Deze tarieven bestaan uit een all-inbedrag dat afhankelijk is van het formaat van de afvalcontainer en van het soort afval dat moet worden afgevoerd. Bouwbak rekent geen aparte tarieven voor de aanvoer en afvoer van de container en evenmin kent Bouwbak aparte verwerkingskosten, verzekeringskosten, administratiekosten of borg. Nee, Bouwbak kent alleen het vaste, lage all-inbedrag dat op deze pagina wordt vermeld en verder niets.

Afvalsoorten

Omdat het huurbedrag van de afvalcontainer voor een belangrijk deel afhankelijk is van het soort afval waarvoor de container is bestemd, is het cruciaal dat u de juist afvalcontainer kiest. In ons land kennen we de volgende soorten afval:

  • groenafval; 
  • houtafval; 
  • grondafval; 
  • dakafval; 
  • schoon puin; 
  • grofvuil en; 
  • bouw- en sloopafval. 

Vragen?

Het is vaak lastig om de juiste afvalcontainer te kiezen. Zo is het moeilijk om goed in te schatten hoeveel afval uiteindelijk vrijkomt. Daarnaast is het ook lastig om te weten of het gaat om grofvuil, bouw- en sloopafval of schoon puin, terwijl dit toch bepalend is voor het tarief van uw afvalcontainer. Daarom is het misschien fijn om te weten dat de mensen van Bouwbak u graag willen helpen bij het maken van de juiste keuzes. U kunt Bouwbak dan ook altijd bellen of mailen voor een goed advies.

Een afvalcontainer van Bouwbak
Eenvoudig, snel en probleemloos verbouwen begint met een afvalcontainer van Bouwbak. Ervaar het gemak van een afvalcontainer van Bouwbak en kies nu direct uw afvalcontainer!

Terug naar boven