Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Venlo

Een afvalcontainer voor de deur tijdens uw verbouwing in Venlo? Bouwbak heeft voor ieder type afval een geschikte container te huur. U betaalt bij ons een vaste all-in prijs en er is geen borg vereist bij een huurperiode van vier weken. Het plaatsen en afvoeren van de container is inbegrepen. Huur uw afvalcontainer in Venlo en omstreken bij Bouwbak en kies de juiste container voor uw afvalsoort. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak container huren Venlo

Denkt u aan een verbouwing of renovatie in uw huis of tuin? Dan is het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak een slimme keuze. Een klus kan namelijk niet alleen veel tijd in beslag nemen, maar zorgt ook voor een hoop afval. Dit afval dagelijks naar de milieustraat aan de James Cookweg 8C brengen kan tijdrovend zijn. Onnodig! Met een afvalcontainer van Bouwbak kunt u uw afval direct in de container bij u thuis deponeren. Ongeacht waar u woont in Ede en omstreken: Bouwbak biedt containers voor iedere afvalsoort en staat voor u klaar. Neem snel een kijkje in ons assortiment en huur de perfecte container voor uw klus!

Gemak en lage kosten

Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring als het gaat om het verhuren van afvalcontainers. Wij zijn dé betrouwbare en professionele afvalverwerker voor alle klussers. Huur uw afvalcontainer bij Bouwbak, want wij maken het huren van een afvalcontainer betaalbaar en makkelijk.

Via deze website kunt u gemakkelijk een afvalcontainer huren. U kunt uw bestelling makkelijk online plaatsen. Selecteer hiervoor de afvalcontainer naar keuze, vul daarna het afleveradres voor de afvalcontainer in en kies tenslotte het moment dat wij de afvalcontainer moeten afleveren. Zo eenvoudig is het!

Maakt u zich zorgen over de kosten? Dat is nergens voor nodig. Bij Bouwbak hanteren wij namelijk zeer lage all-in tarieven. Voor een vast bedrag huurt u al vier weken een afvalcontainer. Er komen geen andere kosten bij kijken, u betaalt alleen het vaste, afgesproken bedrag.

Soorten afval

Als u een afvalcontainer wilt huren bij ons, is het belangrijk voor welk type afval u er een zou willen huren. U kunt een container huren voor de volgende afvalsoorten:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil en
  • bouw- en sloopafval

Omdat er voor elk type afval andere verwerkingskosten gelden is het cruciaal dat u de juiste afvalcontainer huurt.

We helpen u graag met deskundig advies

Als u niet zeker weet welke afvalcontainer u nodig heeft voor uw verbouwing, kunt u vertrouwen op het advies van Bouwbak. Als professionele verhuurder van afvalcontainers hebben wij de expertise om u te helpen bij het selecteren van de juiste container. Bestel voor 23:59 uur en uw container kan de volgende dag al worden geplaatst!

Bel Bouwbak op 0800 - 268 92 25 of stuur een e-mail naar info@bouwbak.nl voor deskundig advies. Bekijk ook ons aanbod aan afvalcontainers en bestel uw container vandaag nog.

Terug naar boven