Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Bouwcontainer formaten

Bent u bezig met een verbouwing, bouwproject of de renovatie van uw huis? Dan is een bouw of afvalcontainer de ideale oplossing voor de verwerking van uw afval. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle containers ingedeeld op formaat. Selecteer het gewenste formaat van 3m³ tot 15m³. Kies vervolgens het afvaltypen dat past bij uw bouwproject. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Hoe kiest u het juiste formaat?

 

kleine renovaties en verbouwwerkzaamheden

Bent u bezig met een kleine verbouwing of renovatie? Dan is een bouwcontainer van 3m³ tot 6m³ de ideale keuze. Met deze containers heeft u voldoende ruimte om het afval in op te slaan. Komt deze container onverhoopt vol te zitten, dan bieden wij de mogelijkheid om de containers om te wisselen zodat u alsnog verder kunt met uw verbouwing. 

Grote verbouwingen en renovaties

Bij grote verbouwingen, complete renovaties en bouwprojecten merken wij dat de containers van 10m³ tot 15m³ het meest geschikt zijn. Met deze containers kunt u een grote hoeveelheid afval opslaan. Eventueel zijn er ook mogelijkheden om afsluitbare containers te huren zodat het afval veilig opgeslagen kan worden. 

Afsluitbare containers van 10m³

Een afsluitbare container is de ideale oplossing voor de opslag van afval in de stad. De containers zijn af te sluiten met een hangslot waardoor omwonenden geen afval in de containers kunnen gooien. Daarnaast zullen hierdoor geen afvalstoffen uit de container de straat op waaien. 

 

Terug naar boven