Maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19)

Bouwcontainer formaten

Bent u bezig met een verbouwing, bouwproject of de renovatie van uw huis? Dan is een bouw of afvalcontainer de ideale oplossing voor de verwerking van uw afval. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle containers ingedeeld op formaat. Selecteer het gewenste formaat van 3m³ tot 15m³. Kies vervolgens het afvaltypen dat past bij uw bouwproject.

Lees verder
28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Breedte
Lengte
Type
28 Gevonden in Formaten
Klantenbeoordeling 8,8/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Hoe kiest u het juiste formaat?

 

kleine renovaties en verbouwwerkzaamheden

Bent u bezig met een kleine verbouwing of renovatie? Dan is een bouwcontainer van 3m³ tot 6m³ de ideale keuze. Met deze containers heeft u voldoende ruimte om het afval in op te slaan. Komt deze container onverhoopt vol te zitten, dan bieden wij de mogelijkheid om de containers om te wisselen zodat u alsnog verder kunt met uw verbouwing. 

Grote verbouwingen en renovaties

Bij grote verbouwingen, complete renovaties en bouwprojecten merken wij dat de containers van 10m³ tot 15m³ het meest geschikt zijn. Met deze containers kunt u een grote hoeveelheid afval opslaan. Eventueel zijn er ook mogelijkheden om afsluitbare containers te huren zodat het afval veilig opgeslagen kan worden. 

Afsluitbare containers van 10m³

Een afsluitbare container is de ideale oplossing voor de opslag van afval in de stad. De containers zijn af te sluiten met een hangslot waardoor omwonenden geen afval in de containers kunnen gooien. Daarnaast zullen hierdoor geen afvalstoffen uit de container de straat op waaien. 

 

Terug naar boven